AKTUELNO

Zarađeni novac ulaže u nekretnine.

Pevač Šako Polumenta nedavno je odlučio da svojim ćerkama Rijaldi i Rijani kupi stan, a ovu nekretninu on je pazario u Podgorici. Kako navodi izvor blizak porodici Polumenta, popularni pevač ovom prilikom nije štedeo.

Foto: Pink.rs

Bez obzira na to što su obe stambeno obezbeđene, pevač koji zarađeni novac ulaže u nakretnine odlučio je da svojim naslednicama kupi još jedan stan koji se nalazi u tek izgrađenom naselju glavnog grada Crne Gore.

Šako nikada nije rasipao novac. Kada je posle nekoliko godina na estradi počeo ozbiljno da zarađuje, primarno mu je bilo da obezbedi svoju decu i uloži u lokale. Iako se pobrinuo da sinu i ćerkama ništa ne fali i da svi imaju krov nad glavom, nedavno je preko prijatelja saznao da se u novoj zgradi u Podgorici prodaju stanovi. Tada mu je palo na pamet da svojim ćerkama kupi nekretninu kako bi im dodatno obezbedio budućnost. Pre nekoliko nedelja, Šako je došao iz Beograda i iskoristio slobodno popodne pre nastupa da s agentom za nekretnine i prijateljem obiđe stanove u tek izgrađenom bloku prekoputa najvećeg šoping centra u Podgorici. Razgledao je nekoliko stanova a najviše mu se dopao stan sa prostranom terasom na poslednjem spratu. Raspitao se o gradnji, kvadraturi, i parking mestu i pošto mu je sve odgovaralo, brzo se dogovorio - priča izvor blizak porodici Polumenta.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ono što je zanimljivo jeste da se Šako, prema rečima izvora, nije iznenadio kada je čuo koliko će novca morati da izdvoji za ovaj stan. Takođe, Polumenta tokom razgledanja stanova nije želeo nikome da priča šta namerava.

Budući da su stanovi u Podgorici veoma skupi, ali i da je Šako dobro upoznat sa tim kako se kreću cene nekretnina, nije ga iznenadilo što će za osamdesetak kvadrata morati da iskešira 200.000 evra. Osim toga, veoma je vezan za svoju decu, pogotovo za ćerke i malu unuku Melani. Ne bi mu bilo žao da plati i pola miliona ako bi to njih učinilo srećnim i obezbedilo im budućnost - govori izvor.

Foto: Kobra

Budući da su Rijalda i Rijana odavno samostalne, skućene i vode svoj život, ni najmanje ne očekuju da od oca dobiju još jedan stan. To nikome iz porodice nije ni na kraj pameti, budući da im je sve već pružio. Ipak, njegova ideja je da deci ostvi nekretnine od kojih će, kada on više ne bude radio moći lepo da žive. Oduvek ima utisak da nije bio dovoljno sa svojom decom zbog nastupa i nekretnine su način da dokaže da je njihova razdvojenost vredela i da pare nije bacio niz vodu. U svemu tome ga podržava supruga Vesna, a nikoga ne bi začudilo kada bi Šako uložio u još neki hotel ili lokal - završava osoba koja je u dobrim odnosima sa pevačom.

Autor: Pink.rs

#Šako Polumenta

'