AKTUELNO

Otkrivena nova imena koja će se naći na najimpozantnijoj sceni.

Organizatori manifestacije Music Awards Ceremony najavljuju još dobre muzike na Bioxgn MAC 2020 koji će biti održan 27. januara u "Štark" areni. Još hip-hopa, popa i world music-a stiže u Arenu sa nastupima Magnifica, Sare Jo i sastava "Who See".

Slovenački muzičar Magnifico, najpoznatiji po autorskoj muzici za film “Montevideo, Bog te video”, ceremoniju MAC smatra jednom veoma dobrodošlom podrškom muzici u regionu. 

Foto: MAC/(Skymusic)

Svaka podrška muzici je dobrodošla, posebno MAC koji obuhvata širi region, pokušava da ne bude skroz lokalni, što je jako dobro, što je muzici potrebno - rekao je Magnifico.

Crnogorski reperi "Who See" najavili su nastup na MAC-u u svom šaljivom stilu:

Foto: MAC/(Skymusic)

I mlađe generacije imaju itekako razloga da dođu u "Štark" arenu 27. januara, jer će jedna od trenutno najvećih mladih pop zvezda – Sara Jo na ceremoniji imati nastup koji je specijalno osmišljeni i režiran samo za tu priliku.

Itekako nam je trebalo nešto kao što je MAC, ne samo zbog nominacija, nego i zbog te velike scene i mogućnosti da izvedeš neku svoju pesmu na potpuno drugačiji način, i da te publika doživi i upozna na drugačiji način - kaže Sara Jo.

Svoje nastupe na MAC-u do sada su potvrdili Jelena Rozga, Senidah, Lepa Brena, S.A.R.S., Tonči Huljić, Nevena Božović, Kaliopi, Balkanopolis, Buba i Jala, a najavljen je i specijalni nastup 11 hip-hop i pop muzičara sa glumcem Viktorom Savićem, čije detalje organizatori iz Skymusic-a za sada ne otkrivaju.

Ulaznice za MAC mogu se nabaviti na tickets.rs a deo prihoda organizatori će preusmeriti UNICEF-u u humanitarne svrhe, za programe osnaživanja devojčica. Za svog favorita možete glasati klikom OVDE.

Svečana dodela nagrada na MAC-u 2020 trajaće oko 3 sata, a ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama učesnicama. Gledaoci iz Srbije moći će da prate manifestaciju na program TV Pink, u Hrvatskoj na TV RTL, emiter u Crnoj Gori je RTCG, u Severnoj Makedoniji Kanal 5, u Bosni i Hercegovini RTRS i FTV, a u Sloveniji TV3.

Autor: M.Đ.

#MAC

#Magnifico

#Music Awards Ceremony

#Sara JO

#Sara Jovanović

#Who See

'