AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo!

Nakon što je sve šokirala vest da je pevača Mileta Kitića napao agresivni gost, još jedan njegov kolega podelio je sličnu priču!

Naime, Deni Boneštaj je dobio flašu u glavu! Sve se odigralo zbog toga što je on odbio da siđe sa bine i dođe do stola da mu otpeva pesmu.

- Dok sam nastupao, muškarac mi je prišao i zahtevao da dođem do njegovog stola. Objasnio sam mu da to tako ne funkcioniše, te da želim da mu ispunim muzičku želju i otpevam pesmu koju traži, ali sa bine. Kada sam mu to rekao, postao je agresivan, uporan u tome da me odvede do njegovog stola. Kada sam shvatio da će biti samo gore, dao sam mikrofon klavijaturisti i krenuo ka toaletu da bih se sklonio od neprijatne situacije i tog čoveka. Čim sam napravio dva koraka, osetio sam udarac flašom u potiljak. Kako sam se okrenuo, on me je opet udario, ali na drugu stranu. Tu imam hematom. Gosti su skočili i sklonili ga od mene, a on je i dalje divljao i vređao. Počela je krv da lipti i prijatelj mi je stavio salvete na ranu i odvezao me u Urgentni. Tamo su me ušili, imam 12 kopči na glavi - rekao je Deni, koji je podneo prijavu protiv nasilnika.

- Ne možete ni da zamislite kome nisam pevao. Mnogo opasnim ljudima sam pevao i nikad ništa se nije dogodilo. Ovo je strašno i nedopustivo. Zbog ovog sam prinuđen da odložim sve nastupe koji su bili ugovoreni i samim tim sam na gubitku, a plus treba pobediti strah da se tako nešto više ne dogodi - zaključio je Deni.

View this post on Instagram

😎

A post shared by Deni Bonestaj (@denibonestaj) on

Autor: Pink.rs

#Deni Boneštaj

#pevač

'