AKTUELNO

Jednom izjavom nasmejala je sve prisutne.

Naša proslavljena pevačica Dragana Mirković otkrila je da ona i njena porodica uživaju u praznicima, te da često posećuju prijatelje, što za posledicu ima višak kilograma koji je neizbežan.

Jedan dan kod jednih, drugi dan kod drugih... Od Svetog Nikole do 19. januara, mi se ne smirujemo. Non-stop su slavlja i sve je to lepo osim što se nabaci neki kilogramčić, nadam se da se ne vidi da sam se malo ugojila, ali nema veze, na kraju krajeva znaš kako se kaže ja sam srećna žena, pa makar sa tri kilograma više. Šta ću, moram da tešim sebe, idem posle na dijetu - rekla je Dragana.

Foto: Pink.rs

Kako je nedavno održala koncert u Turskoj, pevačica je otkrila koliko je publika tamo voli i koje pesme joj stalno traže.

U Turskoj smo imali koncert Goran Bregović i ja, koliko znam, u amfiteatru, bilo mi je prelepo, imam divne snimke odatle. Ja ne znam koje oni pesme moje ne vole, čak i one koje ne pevam kod nas... Vole na primer pesmu iz 2006. "Sudbina", ja inače tu pesmu ne pevam na nastupima, a kod njih moram da pevam. Letos sam dobila snimak iz njihovog ogromnog kluba na otvorenom ide moje pesma "Pečat na usnama", ljudi vrište, morala sam taj snimak da postavim na društvenim mrežama i rekla sam: "Čekajte me" - navela je Mirkovićeva, a onda progovorila o naslovima koji su se nedavno pojavili u stranim medijima, a koji govore o njoj u najpozitivnijem smislu:

Foto: Pink.rs

Ja sam prva Lejdi Gaga, tako moji fanovi kažu. Ponosna sam na tako nešto, to su mediji koji nemaju nikakvu obavezu prema meni, vi ste sa ovih prostora, znate moju karijeru, valjda zaslužujem neku lepu reč, to je nekako očekivano. Ali kad takav jedan časopis tako nešto napiše o meni, niti sam to očekivala, ali se oni jako dobro raspituju. Oni su toliko upućeni, zato kod njih ne može da prođe svako - rekla je Dragana.

Pevačica je istakla da niko ne može da je zavadi sa kolegama, sem njih samih, te da ona uvek pokušava da ostvari prijateljski odnos sa svima.

Mene ne može niko da zavadi, osim tih samih osoba, što se mene tiče, ja sam otvorena za divno druženje sa svima, to sam dokazala na snimanju svih novogodišnjih programa kada se sve moje kolege sjajno provedu - navela je ona.

Foto: Pink.rs

Kako se danas dogodio napad na njenog kolegu Mileta Kitića i to kada ga je jedan gost na nastupu skinuo sa bine i nasrnuo na njega, Dragana je rekla da u ovu situaciju nije upućena, ali da se njoj ovakve neprijatnosti nikada nisu dogodile.

Ja silazim u publiku, otvoreno idem, 35 godina karijere i nikada nijednu malu neprijatnost nisam imala i nadam se da neću ni od sada - rekla je Mirkovićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Dragana Mirković

'