AKTUELNO

Ne zna šta da radi.

Ivana Krunić otišla je do paba, gde je počela da plače pred zadrugarima zbog današnjeg raskida sa Banetom Čolakom. Podsetimo, nakon što su Ivanini najbliži u svojim čestitkama ocrnili Čolaka i osudili Ivanu što je i dalje u vezi sa njim, Krunićeva je raskinula sa Čolakom, a zadrugari su večeras pokušali da dođu do rešenja za njen problem.

Oni gledaju na svoj način. Svaka svađa Lune i Marka, meni nije bilo dobro. Pio sam lekove, pakao je bio. Kada se pomire, druga je priča. Ja sam srećan kada vidim svoje dete srećno - pričao je Gagi Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni vide da ona nije srećna - rekla je Maja Marinković.
Ona je srećna sa njim, kako ne razumeš? - dodala je Natalija Ibraimov.
Prošle godine sa Zerinom, zbog onoga što je uradio sa Erminom... - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio za to da se Marko i Luna budu zajedno, a svi su bili protivnici, sve najgore o njemu su pričali. Ali ja ne želim da vidim Lunu nesrećnu. Danas je tačno godinu dana kako su se smuvali. Ja ne vidim problem između tebe i Baneta - dodao je Đogani.
On je nju već jednom povredio. Gagi, on je Ermini iste stvari radio. Grickao joj uvo. Ispada da je glumio sve - pričala je Mima Živković.
Ona sama treba da odluči šta je najbolje za nju. Mog muža nisu prihvatili moji roditelji. Bane je divan prema njoj - dodala je Natalija.

Foto: TV Pink Printscreen

Udavi je - pričala je Živkovićeva.
Da li te davi Bane? - upitao je Gagi Ivanu.
Ponekad, ali i ja njega - rekla je Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja bih voleo da se zaljubim. Ja sam svoju devojku ostavio, rekao sam joj da ulazim u rijaliti, da ne znam šta će da se desi. Rekao sam joj: "Ako me sačekaš, sačekaš, ako ne, ne". Ako se zaljubim, ja ću da budem sa tom devojkom iz rijalitija. Možda se i ona zaljubi - dodao je Đogani.

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Gagi Đogani

#Ivana Krunić

#Zadruga 3

'