AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Gosti u emisiji "Premijera - Vikend specijal" bio je bračni par Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko i Jovana Pajić.

Pevači bendova "Tropiko" i "Ministarke" pričali su o svom privatnom životu, ali i o duetskoj pesmi koju su nedavno objavili "Ne zovi".

Foto: TV Pink Printscreen

Decu smo podelili bakama i dekama, bilo je jako hladno, ali kad utrneš možeš da teraš deset dana. To su naši prijatelji, tamo gde smo snimali spot, tako da smo bili u porodičnoj atmosferi - rekla je Jovana i time otkrila kako je teklo snimanje spota za ovu duetksu pesmu.
Najzanimljivije je bilo kad je Jovana šutirala staklo. Morali smo da izbacimo delove gde je Jovana psovala, baš se uživela - dodao je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su istakli i da su praznici u njihovom domu protekli sjajno u porodičnoj atmosferi, a slavili su sa svojim ćerkama, koje uskoro planiraju da odvedu na zimovanje.

Ova godina mi je drugačija, krenula je baš mirno i lepo, praznici su prošli fenomenalno, porodična i lepa atmosfera kod svih naših ljudi. Sve je prijatno i dobro, nema nervoznih - rekao je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi sad pratimo raspust, jer imamo đaka, sad se toga držimo, ali sigurno ćemo ugrabiti sedam dana da zbrišemo negde da vidimo sneg - navela je Jovana.

Autor: R.L.

#Premijera-Vikend specijal

'