AKTUELNO

Ona je od najranijeg detinjstva punila novinske stupce, budući da je ćerka poznatih roditelja, a danas se i sama bavi javnim poslom.

Osnivač nekada popularne dens grupe koja je žarila i palila devedesetih godina prisetio rešio je da svoje pratioce na Instagramu iznenadi starom, do sada neviđenom fotografijom iz svog porodičnog albuma.

Foto: Youtube

Denser Gagi Đogani, koji je sa svojom bivšom suprugom Anabelom Atijas činio duo "Fanki dži", objavio je staru fotografiju koja je nastala dok njihova starija ćerka Luna Đogani još nije napunila ni godinu dana.

Osim toga što Gagi izgleda vidno mlađe i, čini se, srećnije, pažnju njegovih prijatelja na popularnoj društvenoj mreži privukla je i Luna, koju su jedva prepoznali.

Foto: Instagram

Luna je u međuvremenu izrasla u pravu lepoticu i često svojim fotografijama oduševljava jači pol, a uspela je da nakratko privuče pažnju bivšeg farmera Radeta Lazića, sa kojim je imala kratku romansu tokom boravka u Beču.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Luna nije želela da pođe stopama svojih roditelja i uplovi u muzičke vode, iako poseduje talenat. Strast prema modi bila je jača, pa je pre nekoliko meseci Anabelina ćerka otvorila svoj modni blog, koji tinejdžerke redovno posećuju.

D. T.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Rade Lazić

#pevačica

'