AKTUELNO

Posle njegove smrti teško se oporavila.

Proslavljena glumica Neda Arnerić preminula pronađena je mrtva večeras u svom stanu u Dubljanskoj ulici broj 11 na Vračaru, samo deset dana pred godišnjicu smrti njene najveće životne ljubavi Milorada Mešterovića.

Foto: Tanjug

Milorad (63) preminuo je početkom januara prošle godine, posle duge i teške bolesti.

On je bio Nedina najveća podrška, dao joj je snagu i bio njen oslonac kada je pre nekoliko godina pokušala sebi da oduzme život.

Pričalo se da je glumici veoma teško pala smrt supruga, te da je zbog toga sebi pokušala da oduzme život drugi put, u februaru prošle godine.

Neda je o svom suprugu i o njihovoj ljubavi uvek rado pričala, te je isticala da bi se po njihovoj priči mogao snimiti i film.

Foto: Tanjug

- Bio je to 5. septembar 1981. godine. Moj muž je došao da pogleda predstavu "Mušica" u pozorištu "Dvorište". Nakon predstave otišli smo na večeru, posle večere smo se zbližili i počeli smo da živimo zajedno nakon nekoliko dana. Imala sam sreću. Pre toga sam isprobavala svašta jer ne treba se vezati za neke ljude koje znamo iz škole. Imam mnogo prijateljice koje su se udale za svoje momke iz škole i sve što su imale u životu je taj jedan muškarac - prepričavala je Arnerić.

Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Autor: Pink.rs

#Neda Arnerić

'