AKTUELNO

Oglasila se sa planine

Da bivši partneri mogu i posle razvoda da ostanu u dobrim i prijateljskim odnosima, dokazuju Anabela i Andrej Atijas. Njih dvoje ovih dana provode vreme na Kopaoniku, a kada su objavili zajedničku fotografiju, mnogi su pomislili da su se Anabela i Andrej i pomirili jer je on na društvenim mrežama napisao: "moja devojka i ja". Ipak, kako pevačica otkriva, ona je Andreju podrška tokom njegovog izlečenja od alkoholizma.

Foto: Ivan Vučićević

- Andrej je izašao iz bolnice i dalje je na lečenju. Mene je uzeo za podršku. Njemu sam i dalje važna da se lečenje sprovede do kraja. Maltene smo nerazdvojni. Blankica skija sa tatom. Meni je važno da ona ima osećaj porodice, pogotovu na ovakvim putovanjima. Ona je mala, a dosta je prošla zadnjih meseci, pa nam je važno da joj povratimo osećaj porodice i prijateljstva, kao i sigurnosti - rekla je Anabela.

Foto: Pink.rs

Na pitanje da li je na planini ponovo buknula ljubav, s obzirom na to da je Andrej objavio njihovu fotku, pevačica kaže da su samo prijatelji.

Sigurna sam da ćemo uvek planirati zajednička putovanja dokle god je to moguće. A ako se desi nešto više među nama, javljam - zaključila je Anabela.

Foto: Instagram.com/atijasandrej

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

'