AKTUELNO

Čuo sam dosta nečistih tonova i čini mi se da si promukao - rekao je kralj narodne muzike.

Mladen Žikić ima 26 godina i dolazi iz Zaječara. On se predstavio pesmom Ace Lukasa ''Kafana na Balkanu''.

- Dlaka je falila od tog tvog brka da bude savršeno - objasnila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

- Osetio sam da je tvoje pevanje bilo malo na iskustvo. Čuo sam dosta nečistih tonova i čini mi se da si promukao. Nije mi to bilo kao prošla dva puta. Ova noć nije tvoj dan, nije bilo ubedljivo. Ali, svi mi znamo da ti znaš da pevaš - otkrio je Šaban.

- Mnogo si bio bolji prošli put. Podržavam svakog ko na svoj način otpeva, makar to i bilo lošije - dodala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Svaki put si izabrao dobru pesmu, ali izgleda da ti nije dan. Ovo nije originalna verzija, to je za mene lagana pesma, a ti si bio baš agresivan - istakla je Dara.

Nakon Mladena nastupio je Stefan Denić koji dolazi iz Obilića i ima 24 godine. On se predstavio pesmom ''Ludak kao ja'' koju u originalu izvodi Željko Joksimović.

- Moram da budem iskrena. Nisi to dobro otpevao. Sva četvorica su podbacila. Baš mi je žao što nisi iskidao to - rekla je Dara.

- Vidim da si umoran i znamo svi da si ti dobar pevač, ali samo ću ti skrenuti pažnju na ''otvoreno A''. Samo to. Sve ostalo ćeš ti da ispraviš kada budeš odmoran - savetovala je Maja takmičara.

Foto: TvPink Printscreen

- Svi su bili mnogo bolji prošli put i ja želim u sebi da sačuvam taj utisak. Može da se dogodi i loš dan i loš izbor pesme. Čuje se da si ti dobar pevač i nema šta tu da se priča - objasnila je Dragana.

- Ja vas sad gledam i dođe mi da se rasplačem. Iskreno rečeno, ti si u drugom krugu bio pun adrenalina jer si znao da si dobo otpevao. Da li imaš sad taj osećaj? Ne? U drugom krugu si bio za desetku, a sada bih ti dala osmicu - objasnila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je bio toliki promašaj da je to strašno. Ni Mladen nije podbacio kao ti što si. Mnogo si bolji bio ranije. Nije to bilo onako kako smo mi navikli - dodao je Šaban.

Direktno u četvrti krug prošao je Marko Petrušević i Lazar Jovanović. U prvom dvoboju borili su se Stefan Denić i Mladen Žikić. Nakon baražnog dela, dalje je prošao i Mladen Žikić.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'