AKTUELNO

Bivša košarkašica rešila je da ukoni iz svog života sve što je podseća na bivšeg dečka.

Nakon što je njen, sada već bivši dečko, Šime Šiklić Simon fizički nasrnuo na nju, Milica Dabović rešila je da o tome javno progovori.

Foto: Zoran Sinko/Informer

Ipak, nakon brojnih naslova u novinama i prepucavanja sa Simonom, proslavljena košarkašica je, prema savetu advokata, rešila da više ne govori ništa, dok sve ne bude okončano na sudu.

Međutim, iako više ne govori za medije, Milica je nastavila da bude aktivna na društvenim mrežama, posebno na njenoj omiljenoj platformi Instagram, na kojoj dobija mnogo poruka podrške.

Foto: Instagram

Ovog puta, Dabovićeva je objavila snimak, kojim je dokazala da je rešila da potpuno raskrsti sa prošlošću i da ga, osim što je Simona uklonila iz života, ukloni i sa kože.

Naime, bivša košarkašica rešila je da odstrani tetovažu na rebrima posvećenu bivšem dečku.

Na njenoj koži je bio crtež pištolja, početno slovo njegovog imena, "S", i stihovi Severinine pesme "Da se nismo sreli stvarno bila bi grehota".

Foto: Instagram

- Hvala do besvesti jer ste uspeli da u rekordnom roku odstranite moju proslost. Spremna za novu tetovažu za novi početak, novi život - napisala je Milica.

Podsetimo, Milica je sredinom februara prijavila Simona, nakon što ju je davio, a kao razlog svađe spominjala se njegova prevara sa starletom Sorajom Vučelić.

Nakon toga, Dabovićeva je spakovala svoje stvari i iselila se iz stana u kom su zajedno boravili.

Ona će u uskoro objaviti i svoju autobiografsku knjigu u kojoj će do detalja opisati svoj odnos sa Simonom.

Foto: Printscreen Twitter

Autor: M. Đurović

#Milica Dabović

#Šime Šiklić Simon

'