AKTUELNO

Bahato i nepristojno ponašanje!

Slobodan Veljković Cobi i Darko Lazić su objavili video na društvenoj mreži Instagram, koji je zgrozio sve njihove fanove. Naime, Cobi je na svoj Insta stori okačio video sa aerodroma u Cirihu, gde se vidi kako urinira po pisti dok sa Darkom Lazićem ulazi u privatni avion. Ovakvo ponašanje su začinile i sočne psovke koje je Veljković izrekao dok je snimao video.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pi*anje po ciriškom aerodromu. Ajde, Darko, sad da se ispi*amo. Opa, ide gas, bre. Mamu vam je*em, bre - vikao je Cobi u kameru dok je snimao trenutak uriniranja na pisti.

- Je*em vam mater, bre. Obični smrtnici, gledajte gde smo. Prajvat džet. Sirotinjo, je*emo vas u usta. Evo mog brata Darka Lazića. Ide gas - vikao je Cobi dok je Lazić iz mraka širio ruke neposredno pre poletanja aviona.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Ovaj snimak doslovce je šokirao sve Cobijeve fanove, te su isti ubrzo raširili društvenim mrežama i nisu štedeli uvrede na Cobijev račun. Očigledno je i sam Cobi shvatio koliko je preterao kada se ujutru probudio, pa je brže-bolje obrisao ne samo storije sa Instagrama nego i sve tvitove. Od tada se nije oglašavao dok nije prošla oluja uvreda fanova.

Darko Lazić je prokomentarisao ovakvo ponašanje.

Odakle vam sada to? Možda smo se nešto zezali, zaista ne bih dalje da komentarišem - rekao je kratko Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Skandalozan snimak pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#slobodan veljković cobi

'