AKTUELNO

Zgodni pevač odlučio je da otkrije tajnu svog savršenog izgleda.

Pop zvezda Saša Kovačević već godinama unazad nosi epitet najvećeg zavodnika na regionalnoj javnoj sceni, ali i jednog od najzgodnijih mladih pevača.

Njegove golišave fotografije sa letovanja na kojima se ocrtava svaki njegov mišić pripadnice lepšeg pola redovno ostavljaju bez daha, što se vidi i na osnovu nekoliko desetina hiljada lajkova koje broje ovakve fotografije. S druge strane, muški deo Sašine publike već godinama unazad pita se koja je to njegova "čarobna formula" zahvaljući kojoj uspeva da bude u odličnoj formi, pa je Kovačević rešio da otkrije svoju tajnu i motiviše druge da rade na svom fizičkom izgledu.

Foto: Instagram

Kako kaže Saša, poseban režim ishrane jedan je od presudnih faktora za njegov sjajan fizički izgled.

Porodica mi kaže da sam bolestan što se toga tiče, mada i ja smatram da sam prešao granicu jer sam skoro sve namirnice izbacio. Jedem ribu, piletinu i biftek. Od napitaka vodu, limunadu i belo vino, koje volim da pijem na nastupima. Od ugljenih hidrata unosim krompir i pirinač, jedem povrće i pojedino voće - otkrio je Saša koji često posećuje i teretanu.

- Pet do šest puta nedeljno idem u teretanu, zavisi od putovanja. Naravno, ima dana kada bih očima pojeo nešto slatko, ali karakter mi ne dozvoljava da posustanem - iskren je Saša koji ima samo jedan porok - cigarete.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Saša Kovačević

'