AKTUELNO

Ana Korać ostala u šoku!

Ana Korać noćas je priznala da joj je teško zbog loših odnosa u porodici svog dečka Davida Dragojevića, kao i da joj nije prijatno što ulazi u svađe sa njegovim bratom Dejanom i snajom Dalilom sa kojima boravi u rijaliti programu "Zadruga 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je Marko Đedović počeo da joj iznosi detalje Dalilinog odnosa sa Stefanom Karićem. Inače, većina zadrugara smatra da je Dalila zaljubljena u Karića, iako je udata. Đedović je ispričao situacije u kojima je Dalila flertovala sa Karićem što je Koraćevu šokiralo.

Foto: Pink.rs

Mi smo bili super, a nisam znao da on (Dejan) njoj (Dalili) govori da sam ja đubre, ološ... Krenemo Dalila i ja da pevamo i ja provaljujem da naručuje pesme za Stefana i peva određene delove. A pre toga je rekla da ovde postoji osoba koja joj se karakterno sviđa, a nije Dejan. Dalila krene da gleda Stefana, da peva neke pesme i Stefan je provalio, i ja provalim. Ona mene pogleda, smeška se i skonta da ja kontam. Pre toga je od Stefana tražila duks i on joj pokloni. Posle toga, Deki je otišao da čeka red za frizera i ona mene gleda i kaže mi: "Pa, šta ti misliš?", mi pričamo u šiframa, ne spominjemo ime - pričao je Marko i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona meni kaže: "Po prvi put primećujem da je Dejan ljubomoran, a nikada nije bio ljubomoran". I stvarno ona i ja pričamo u kupatilu i dolazi Dejan i kaže: "A šta pričate?", šta da mu kažem? Izlazimo mi napolje da zapalimo cigaru, sretnemo Stefana, a on u gaćama i Dalila kaže: "Neki muškarci ovde nemaju m*da", a sami mi, svi zaspali. I Stefan kaže: "Pa možda imaju m*da, samo te štite" - govorio je Đedović.
Zaj*bavaš? To se sve dešava? - u šoku je bila Ana Korać.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'