AKTUELNO

Planira ponovo da se ofarba u plavo.

Pevačica Rada Manojlović gostovala je u emisiji "Magazin In", a tim povodom pogledala je i video-poruku koju joj je snimila sestra Marija, što je bilo iznenađenje. Marija se nalazila u frizerskom salonu odakle je Radi postavila jedno zanimljivo pitanje, a onda joj čestitala Novu godinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ćao svima, ćao Radmila... Rekli su mi da imam minut da te nešto pitam, to je meni mnogo malo. Pošto sam ja u salonu i vraćam se u krug plavuša, da te pitam da li bi se ti vratila u plavo? Želim vam svima srećnu Novu godinu, puno uspeha i zdravlja, a tebi da mi ostaneš i dalje najbolja sestra na svetu. Mnogo te volim, do neba - poručila je Radi sestra.

Rada je ovu poruku sve vreme pažljivo sa osmehom na licu pratila, a zatim je rekla kako se tog dana čula sa sestrom, ali da joj ona ovo nije spomenula.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači mama ti je sestra u privatnom životu? - upitala je Sanja, Radu nakon poruke.
U sve se meša, ali samo moram da kažem... Mi se dopisujemo, šalje mi slike iz ovog salona kako se ofarbala u plavo, ma zucnula nije da je snimila nešto za tebe. Svaka ti čast. Ona je meni najbliskija. Ja sam bila dugo plavuša, deset godina. Sad sam malo smeđa, ali ću da se vratim u plavom, jer se osećam bolje i mlađe. Majo, hvala ti - govorila je Rada.

Autor: S.K.

#Radmila Rada Manojlović

'