AKTUELNO

Uvek je verovala u sebe!

Tokom gostovanja u emisiji "Magazin In" voditeljka jutarnjeg programa TV Pink, Dea Đurđević, dobila je pitanje od svoje koleginice Sanje Marinković koje je glasilo: "Ko je tebi dizao najviše samopouzdanje u 2019. godini kada ti se ovo desilo? I Mlađa i ti ste javne ličnosti, ko ti je najviše dizao samopouzdanje?".

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, saobraćajna nezgoda od koje se Dea Đurđević i dalje oporavlja, dogodila se u februaru 2019. godine jutro nakon što je voditeljka gostovala u emisiji "Magazin In". Sada je Dea istakla da joj je ovo prvo gostovanje kod koleginice Sanje Marinković nakon svega što joj se dogodilo.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo teško, zato što meni nikada nije samopuzdanje palo - rekla je Dea Đurđević.
Ja mislim da je Dea dizala njemu samopuzdanje - dodao je Ivica Dačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da! Meni samopuzdanje nikad nije palo, više puta je bila priča u bolnici: "Dea, mi nismu sigurni da li ćeš da preživiš", pa je bilo 80 posto da hoću, 20 posto da neću i sve se to tako licitiralo... Ja sam sve vreme govorila da ću da preživim, jer ja treba da preživim, ja zaslužujem da preživim čoveče. Imam 27 godina u tom momentu, ništa nisam ostvarila, nikom ništa loše nisam uradila... E pa izvini, preživeću! - rekla je Dea.
Ja pamtim to jutro, nisam spavao - izjavio je Aca Lukas.

Foto: TV Pink Printscreen

To se desilo posle snimanja moje emisije, bila si moja gošća - rekla je Sanja, Dei.
Sad sam prvi put posle toga opet došla - pričala je Dea.
Sad ćemo da te vodimo kući - dodao je Ivica Dačić.

Autor: S.Kuvekalović

#Dea Đurđević

'