AKTUELNO

Holivudski glumac bio je oduševljen kada se upoznao sa likom i delom srpskog koreografa.

Američki glumac Džejmi Foks sinoć je na otvaranju restorana Elene Karaman Karić imao priliku da se druži sa brojnim ljubiteljima svog lika i dela, a među njima je bio i naš poznati koreograf Ivan Mileusnić, sa kojim je uspeo da ugovori saradnju.

Foto: Ekskluziv

Nakon što se upoznao sa Mileusnićem, Foks je od prijatelja saznao čime se on bavi, pa mu je predložio da otpočnu saradnju, zbog čega je koreograf presrećan.

Foto: TvPink Printscreen

Pričali smo o ovom filmu koji trenutno snima, pokazivao nam je slike iz Dubrovnika i drugih mesta gde su bili u Hrvatskoj, pa su mu Simon Karic i Danijela Karic, njegova sestra koja ide na ples već dve godine kod mene, ispričali su mu ko sam i šta u plesu i šta sam sve radio do sada na TV-u. S obzirom na to da se on bavi glumom i muzikom, a obožava i da đuska oduševio se kad je čuo da imam i plesni klub i da sam u upravnom odboru Plesnog saveza Srbije. Pogledao je malo na internetu neke snimke mene i mog kluba i prokomentarisao da bismo mogli da sarađujemo u budućnosti, budući da će u narednim mesecima biti na Balkanu. Ako se to desi biću presrećan - rekao je on za Pink.rs i dodao da je oduševljen Džejmijem koji je ljubazan i druželjubiv, uprkos velikoj popularnosti.

Autor: D. T.

#Džejmi Foks – Erik Morlon Bišop | Jamie Foxx - Eric Morlon Bishop

#Ivan Mileusnić

'