AKTUELNO

Sve pršti od ljubavi!

Među ukućanima koji su pozirali pred objektivom fotografa portala Pink.rs u susret novogodišnjim praznicima našli su se Tara Simov i Mateja Matijević, ljubavni par koji je pobrao sve simpatije miliona gledalaca "Zadruge".

Tara je za ovu priluku obukla crvenu haljinu i obula crne štikle, dok je Mateja izabrao crni sako, košulju, pantalone i patike. Matijević je zbog novogodišnjeg slikanja imao i kapicu Deda Mraza na glavi.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Oni su pozirali prvo ispred jelke u dvorištu, na rikši, gde su pljuštali poljupci. Nakon toga otišli su do okićene jelke koja se nalazi u dnevnoj sobi. Mateja je tada zgrabio Taru oko struka, ona ga je uhvatila za glavu, a onda su nastavili da razmenjuju nežnosti.

Inače, kada su ušli u rijaliti program "Zadruga 3", Tara je priznala svoje simpatije prema Mateji prva. On nije želeo u prvi mah da uplovi u vezu sa njom, a često su spominjali i Anđelu Veštiću sa kojom je Mateja imao kratkotrajnu romansu pred ulazak u Belu kuću, a Tara već dugo nije u dobrim odnosima sa njom.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Tari je otac tokom video-poziva čak i poručio da se mane Matije, jer je često zbog Matijevića bila u suzama. Međutim, ona je ostala uporna i uspela da se izbori za Matejinu i svoju ljubav nakon tri meseca, zbog čega sada uživaju.

Autor: S. Kuvekalović

#Mateja Matijević

#Tara Simov

#Zadruga

'