AKTUELNO

Bore se svakoga dana za svoju ljubav.

Novogodišnja euforija već uveliko drma učesnike rijaliti programa "Zadruga 3", a velelepno imanje ukrašeno je božanstvenom prazničnom dekoracijom. Ukućani najgledanijeg TV formana na ovim prostorima povodom praznika pozirali su pred objektivom fotografa portala Pink.rs.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ljubavna priča Dragane Mitar i Edisa Fetića već nedeljama je jedna od centralnih tema u Beloj kući. Edis je Dragani tokom njenog učešća u drugoj sezoni poslao tortu, zbog čega je dobio nadimak "Gospodin Torta". Ipak, on je ušao u ovaj serijal kako bi se borio za njihovu ljubav, iako oboje imaju svoje bračne partnere i decu.

Foto: Jelena Simonović

Edo ima suprugu Zilhu i troje dece , dok je Dragana takođe još uvek u braku sa suprugom Sinišom Dragutinovićem, od kojeg se razvodi, a sa kojim ima sina Jovana. Kada je Edo ušao u "Zadrugu" Dragana je imala i kratku aferu sa Vladimirom Tomovićem, nakon čega se ipak odlučila za Edisa.

Foto: Jelena Simonović

Njih dvoje pred kamerama rijaliti programa "Zadruga 3" imaju i vrele akcije često u ranim jutarnjim satima. U novogodišnjoj čestitki Dragane Mitar, koju su zadrugari gledali u nedelju popodne, sin Jovan joj je poručio da pazi šta radi. S druge strane u Edisovoj čestitki se ovom zadrugaru nisu obratili ni supruga, ni deca, ni roditelji, već samo dve sestre koje nisu spomenule Draganu Mitar.

Foto: Jelena Simonović

Dragana i Edo su se pred objekitvom našeg fotografa čak i ljubili, a pozirali u veoma zanimljivim pozama na kauču u dnevnoj sobi Bele kuće, kao i ispred jelke koja se nalazi u dvorištu. Mitrova je na sebi imala crvenu haljinu, a preko leđa je ogrnula bundu. Edo je ipak odabrao klasičniju varijantu, crnu majicu i jaknu i pantalone.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Foto: Jelena Simonović

Ostaje nam i da u 2020. godini pratimo dešavala između ovog ljubavnog para, kao i šta će se dešavati sa njihovim bračnim partnerima. Takođe, biće zanimljivo videti i da li će se oboje razvesti od Zilhe i Siniše i svoju ljubav krunisati brakom, a možda čak i prinovom.

Autor: S. Kuvekalović

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Zadruga

'