AKTUELNO

Da li joj je zamerio poljubac?

Nakon "Baraža" u kojem je Sani Ibraimov ponovo postao ravnopravni takmičar "Zadruge 3" usledila su "Pitanja novinara", a predstavnici sedme sile pitali su zadrugare sve ono što publiku zanima.

Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević prvo pitanje uputio je Edisu Fetiću: "Kako se osećaš nakon snimka poljupca Dragane Mitar i Vladimira Tomovića?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju poznajem, negde sam očekivao to od nje, rekao sam da me nište ne dotiče. Dosta stvari mi je rekla, neke je prećutala. Dešava se, živi smo ljudi. To je njena odluka, ona mora da se nosi sa tim, video sam da je i njoj bilo krivo. Naravno da mi nije sve okej, ali mogu da se nosim sa time - objasnio je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što sam video, a mnogi će se složiti sa mnom, nije tu bilo mnogo emocija. Da je valjalo, trajalo bi. Nije igra, ali nisu to te emocije, hajde da kažemo da je nešto između. Pogrešila je, vratila se sada na fabrička podešavanja. Da sam napolju, delovalo bi mi da je u pitanju nenormalna ljubav, ali nije. Ovde prija svaki blizak kontakt, bukvalno sve. Nas dvoje ne razmenjujemo nežnosti kada smo napolju, jednostavno, prija zagrljaj. Jako sam stidljiva osoba, neprijatno mi je kada se napolju držim za ruke. Svi ljudi su mi dragi ovde, zagrlim, poljubim i muškarca i ženu, a ne radim to napolju. Zagrljaj ovde mnogo prija - objasnio je Edo.

Na spekulacije da su se Dragana i Vladimir Tomović poljubili tokom snimanja novogodišnje emisije "Amidži šou'', Edis je prokomentarisao.

Puštena je priča, ne razmišljam o tome. Ovde sam se polako prilagodio, neka svi rade ono što hoće, nismo nas dvoje pričali o tome. Kada ne budem preko nečega mogao da pređem, reći ću da je tu kraj. Ne verujem u mnoge priče, ako je bilo, bilo, šta mogu da radim. Opet je do nje - rekao je zadrugar.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Edis Edo Fetić

'