AKTUELNO

Pevačica smatra da je bolje da spreči novinske natpise.

O vezi pevača Radmile Manojlović i Harisa Berkovića dosta se piše i priča. Kako su oboje javne ličnosti, svaki njihov korak je pod budnim okom javnosti.

Ja i dalje verujem da je Haris onaj pravi. Nisam ljubomorna, samo mi je malo mučno da komentarišem njegova neverstva, kojih ni nema. Zato volim da mu kažem da ne dozvoljavam na javnim mestima da neka moja koleginica sedi pored njega jer već znam kakvi će se naslovi pojaviti. Onda on i ja treba da objašnjavamo zašto je ta koleginica sela pored njega i slično - rekla je Rada Manojlović.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno, Rada je istakla da je reč o šali i da njenom dragom ništa nije zabranjeno.

- Kažem to kroz šalu, jer nikom sad više nije normalno da neko može prijateljski da se druži. Kada muškarac i žena popričaju, odmah su prevare u pitanju. To me zamara - iskrena je bila pevačica.

Iako smatra da je Haris čovek njenog života, ako bi je prevario, ne bi se libila toga da ga ostavi i potraži sreću sa drugim.

- Ako me razočara ili prevari, šta da se radi, život ide dalje. Ipak verujem da to neće da se dogodi. Nama je lepo i srećni smo. Da ne verujem da je on onaj pravi, ne bih bila sa njim u vezi, već bih tražila nekog drugo - rekla je Rada Manojlović.

Autor: Pink.rs

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

#pevačica

'