AKTUELNO

Čarolija u domu popularne Pinkove voditeljke.

Voditeljka TV Pink, Dajana Paunović, gledaoce širom Srbije u jutarnjim satima tokom emisija "Svitanje" i "Novo jutro" informiše o najvažniji i najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta, ali isto tako i ulepšava milionima svako buđenje.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Lepa voditeljka novinarima portala Pink.rs otvorila je vrata svoj raskošnog stana na Košutnjaku u kom već nekoliko godina živi zajedno sa sinom Dušanom. Ovom prilikom Dajana je i sumirala utiske za 2019. godinu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Sudar čoveka sa relanošću... Tako bih opisala ovu godinu što se javnosti tiče... Svet je širom otvorenih očiju pratio požar u Amazoniji i poplave u Veneciji, zemljotresi koji su nedavno naš region potresli... Posednja u nizu je Australija koja se suočila sa požarom koji je bio opasnost po čitav kontinent... 2019. godina će biti upamćena kao godina koja je bila puna izazova - započinje Dajana.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Dajana Paunović je i tokom 2019. godine imala dosta poslovnih uspeha, a nas je zanimalo po čemu će pamtiti ovu godinu kada je reč o poslu, kao i koje su se stvari promenile?

Mnogo toga lepog se desilo u mom poslovnom životu pored toga što sada vodim i "Svitanje" i "Novo jutro". Bila sam moderator međunarodne konferencije "Žene lideri" što mi je bila posebna čast i zadovoljstvo, gotovo da nema značajnijeg događaja, konvencije, kampanje koji je Vlada Srbije otvarala na čelu sa Aleksandrom Vučićem, a da ja to nisam vodila. Ponosna sam na poslovne uspehe koji ove godine nisu bili ni malo mali. Mislim da ću najviše pamtiti događaj iz aprila meseca, kampanju "Budućnost Srbije" koju sam vodila pred 150.000 ljudi - govori Dajana i dodaje:

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Nisam neko ko voli promene. Retko kada dolazi do njih u mom životu. Volim da živim sa obe noge na zemlji, skromno, mirno i povučeno. Osim toga što sam poslovno napredovala, ništa se značajnije nije promenilo u ovoj godini. Biću zadovoljna i srećna da i u idućoj bude sve ovako kako sada jeste - priča voditeljka Pinka.

Čim smo ušli u velelepni dom Dajane Paunović primetili smo idiličnu novogodišnju dekoraciju. Svaki detalj u stanu voditeljke istančan je savršenim detaljima, a mi smo je pitali i kako je sin Dušan reagovao kada je video ukrašen dom?

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Iskrena da budem, volim da dom bude okićen i tu prazničnu euforiju koja vlada pred kraj godine. Prvi put ove godine Dušan je sam poželeo da zajedno ukrasimo dom. Do sada ga to nije preterano interesovalo. Sve je ukrašeno kako je on želeo - otkriva nam Dajana.

S obzirom na to da je i te kako vredna i predana svom poslu, Dajana Paunović neće imati vremena da otputuje na neku destinaciju tokom predstojećih praznika, već će uživati u Beogradu zajedno sa sinom. Zatim nam je voditeljka otkrila i kako izgledaju praznici u njenom domu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Nažalost, zbog posla nećemo ići nigde. Ostajemo u Beogradu, bićemo kod kuće... Kao i kod većine drugih porodica, okupimo se mi najbliži, uživamo, odmaramo, Dušanu ispunjavamo sve želje i uživamo u njegovoj sreći i raspoloženju - govori Dajana za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Dajana najviše uživa u vremenu koje provodi sa sinom, a nas je zanimalo i kojim novogodišnjim poklonima će iznenaditi svog naslednika. Voditeljka ističe da je Dušanu svaki dan Deda Mraz, ali i da joj sin ništa nije tražio.

Ništa mi ove godine nije tražio, jer ja sam Deda Mraz skoro svaki dan. Tako da što se Dušana tiče i poklona njemu je Nova godina svaki dan, ali svakako ću se potruditi da mu oslušnem želje i pripremim nešto što bi ga obradovalo - priča Dajana Paunović.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Pre nego što smo napustili velelepni dom popularne voditeljke TV Pink, Dajana Paunović poželela je svima srećne praznike i uspešnu Novu 2020. godinu, uz želje da nas sve služi zdravlje.

Autor: S. Kuvekalović

#Dajana Paunović

'