AKTUELNO

Mnogu mu je zahvalan.

Pevač Sloba Radanović veliku popularnost stekao je svojim učešćem u formatima TV Pink. Sloba je bio učesnik muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", kao i prve sezone rijaliti programa "Zadruga".

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Radanović je ovoga puta odlučio da otkrije kako su izgledali dani kada je tek počinjao da se bavi muzikom i izneo detalje iz perioda pre nego što je postao popularan.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Kada sam počinjao da pevam, iskusnije kolege su me uglavnom šikanirale, govorile da će mi se javiti, pa me nisu nikad zvale. I pored talenta za pevanje, niko nije hteo da mi pruži šansu. Borio sam se da se malo pročuje za mene po okolini. Pevao sam kad me pozovu kojekuda, za 1.000 dinara, nekada i za bakšiš samo - napisao je Sloba na društvenim mrežama ispod fotografije sa pevačem iz Zrenjanina i dodao:
View this post on Instagram

Nekoliko puta do sada sam spomenuo ovog čoveka, ali koliko god da ga spomenem biće malo. Kada sam počinjao da pevam, iskusnije kolege su me uglavnom šikanirale, govorili da će mi se javiti, pa me nikada nisu zvali... I pored talenta za pevanje, niko nije hteo da mi pruži šansu. Borio sam se da se malo pročuje za mene po okolini. Pevao kad me pozovu kojekuda, za 1000 dinara, nekada i za bakšiš samo. Brat @goran_pevac_73 je čovek koji je tada iz čista mira počeo da me vodi sa sobom, na svoje svirke, da mi daje pola svoje dnevnice, da me uči repertoar, da deli bakšiš sa mnom na ravne časti, da me upoznaje sa ljudima... Iako ništa od toga nije morao. Nisam imao svoj mikrofon. Kada bih imao neku svoju tezgu, on mi je pozajmljivao svoj, a sebi je mikrofon nalazio kod drugih. Kakav je to brat... On je i dan danas omiljeni pevač u Zrenjaninu i okolini, kao i svuda gde se pojavi. Brat Gogara, pored toga ima i pržionicu sa najboljom kafom u Srbiji @royaldeluxe023 Hvala ti na svemu brate moj. ❤

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

Nisam imao svoj mikrofon. Kada bih imao neku tezgu, on mi je pozajmljivao svoj, a sebi je mikrofon nalazio kod drugih. Kakav je to brat. On je i danas omiljeni pevač u Zrenjaninu i okolini. Hvala ti na svemu, brate moj - istakao je Radanović.

Autor: S.K.

#Sloba Radanović

'