AKTUELNO

Nije ga štedela.

Pevačica Nadica Ademov velika je prijateljica Darka Lazića, pa ga zato kao pravi prijatelj uvek savetuje i kritikuje kada je to potrebno. Ona je otkrila da pevaču zamera što ne brine o svojoj kilaži i zdravlju, te je dozvolio da se ugoji kao nikada do sada.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Darko se nestvarno ugojio, katastrofalno je šta je sebi dozvolio. Radi sad, super je kakav je bio i ranije, oporavlja se, ali mora da smrša. Noga mu nije stabilna, zbog čega je u problemu - kaže Nadica i dodaje:
Mnogo ga kritikujem, bolje da ne čujete! Kažem mu "Je*o te život, nemaš 60 godina, smršaj, šta jedeš toliko." On kaže da voli da jede i da će u februaru ići da operiše želudac. On misli to tako može, suzi želudac i gotovo. Prvo je trebalo posle koncerta, pa je pomerio za februar, a onda će da pomeri za april.

Pevačica je otkrila da je Lazić tek kada je doživeo saobraćajnu nezgodu uvideo ko su mu pravi prijatelji i ko je zaista od njega.

Darko je video ko su mu pravi prijatelji, a koji nisu, za takve ljude nemam komentar. Mi radimo isti posao, umorni smo, neispavani, stalno na putu, popije se po koja čašica i nemam opravdanje za te ljude koji su mu okrenuli leđa. Sram ih bilo - zaključila je Nadica.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#Nadica Ademov

'