AKTUELNO

Za njega je 2019. bila veoma uspešna godina.

Praznična euforija se već oseća u vazduhu, a naše zvezde odlučile su da saberu utiske na kraju 2019. godine i sa nama podele po čemu će pamtiti godinu na izmaku, čemu se nadaju u narednoj godini, ali i koja su njihova najlepša sećanja iz detinjstva.

Jedan od njih je i frontmen "Leksington benda", Bojan Vasković, koji je u 2019. godini dobio sina Mihajla.

Foto: Bojan Vuković

U ovoj godini smo dobili još jednog novog člana porodice, Bog nam je podario sina, tako da je to sigurno najbitnija i najlepša stvar koja mi se desila u 2019. godini - rekao je pevač.

Bojan je otkrio da u 2019. godni želi da ostavi umor, kog je bilo, kako kaže, u njegovom slučaju mnogo.

To su trenuci prevelikog rada, umora koji sam osećao tokom godine. Valjda dođe nekad do zamora materijala. Eto to bih ostavio u godini iza sebe - naveo je Vasković.

Pevač je istakao da nema posebnih želja za narednu godinu, sem zdravlja i sreće za sebe i svoje najmilije.

View this post on Instagram

❄⛷❄⛷

A post shared by Aleksandra (@_mrs.vaskovic_) on

Iskren da budem, ono što je najbitnije, neka nam Bog podari dobrog zdravlja, sreće i pameti, a za sve ostalo ćemo se potruditi da stvorimo - rekao je Bojan i otkrio da ove godine neće biti Deda Mraz svojoj deci:
Nažalost, neću imati vremena za to, imam mnogo obaveza, nastupa, najmanje ću biti kući sve tamo do Božića.

Vasković se za naš portal pisetio i detinjstva u rodnom Sarajevu, te je istakao da mu ništa materijalno nije nedostajalo.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Meni su u najlepšem sećanju ti odlasci kod Deda Mraza. Postoje fotografije, svake godine sa Deda Mrazom sve do škole - kaže pevač i dodaje:
Ništa materijalno mi nije nedostajalo, imali smo sve što nam je trebalo, nije to bilo ni previše, ni premalo, bilo je sasvim dovoljno. Kad su materijalne stvari u pitanju ne žalim ni za čim niti sam ikad u životu žalio.

Foto: Privatna arhiva

Autor: R.Lazarević

#Bojan Leksington

#Nova godina

'