AKTUELNO

Popularna glumica se pridružila ekipi najzahtevnijeg Pinkovog projekta.

Otakako je počela sa emitovanjem, serija “Crveni mesec” beleži fantastične rezultate gledanosti i u potpunosti je opravdala titulu najzahtevnijeg projekta TV Pink. Do sada ste se već upoznali sa glavnim junacima, a od večeras će glumačka postavka biti bogatija za još jedno veliko ime – pored Isidore Građanin, koja tumači lik verenice Nikole Stanimirovića, grofice Katarine Sergejevne Miloradovič, u večerašnjoj epizodi se po prvi put pojavljuje Jelena Gavrilović. Jedna od trenutno najpopularnijih srpskih glumica ušla je raskošni kostim knjeginje Olge Nikolajevne Nariškine i zaigrala u najvećem projektu TV Pink, seriji “Crveni mesec”.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Njen lik nam donosi raskoš carske Rrusije, ali i nove intrige i zaplete, jer su Nariškini bili jedna od najstarijih i najbogatijih ruskih plemićkih porodica. Osim što Olga Nikolajevna u Beograd dolazi kao tetka Nikoline verenice Katarine Sergejevne, ona ima i skrivene namere.

Knjeginja Olga Nikolajevna Nariškina potiče iz jedne od najmoćnijih ruskih porodica tog vremena i našla je utočište u Srbiji, a da li će tu ostati, videćete do kraja serije – otkriva Jelena i dodaje da njen lik najbolje reflektuje kakav je bio odnos između Srbije i Rusije tog vremena.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Jelena ističe da je Roman Majetić napisao odličnu priču, te da cela ekipa posvećeno radi na ovom projektu, svesna veličine koji on nosi: 

Serija je zahtevna, govori o početku 20. veka u Srbiji, tako da je velika odgovornost na svima nama. Po prvi put igram u seriji koja se bavi tom epohom, tako da istražujem sve što može da mi bude korisno i zanimljivo za lik, a odnosi se na položaj žena u tom periodu – kaže glumica.

“Crveni mesec” će nam dočarati život prestonice u predvorju Prvog svetskog rata, a i tada je Beograd bio metropola u kojoj su se mogli čuti razni svetski jezici. Verodostojno, Roman nam to i prenosi, uvodeći u dijaloge nemački, francuski i ruski jezik. Zbog uloge Olge Nikolajevne, Jelena je išla na časove ruskog kako bi se temeljno pripremila, kao što to obično čini.

Bila sam odlučna da naučim ruski jezik, kako bih što vernije prenela publici lik koji igram, pa i epohu – tvrdi Jelena i otkriva još jedan detalj koji će obradovati publiku:
Drago mi je što će gledaoci čuti i pesme koje smo pripremili uz seriju, jer se radi o vrlo kvalitetnim ruskim pesmama, za koje se nadam da će se svima svideti. Lično volim rusku muziku i biće mi drago da čujem reakcije.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Dolazak ruskog glumca Jevgenija Volovenka, koji igra lik Aleksandra Aleksandroviča Krasilnikova, šefa ruske tajne službe “OHRANA”, otkrio nam je još jedan aspekt Jeleninog lika. Naime, Aleksandar Aleksandrovič je, kao i Olga Nikolajevna, stvaran istorijski lik, i zaslužan je za to što su žene postale tajni agenti. Upravo to će biti prikazano u “Crvenom mesecu”, s obzirom da je i Olga Nikolajevna pripadnica tajne službe “OHRANA”.

Sa kakvim tajnim zadatkom je Olga Nikolajevna stigla u Beograd i kako je njen lik dočarala briljantna Jelena Gavrilović, saznaćete u novoj epizodi “Crvenog meseca” koja upravo počinje na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Crveni mesec

#Jelena Gavrilović

#Roman Majetić

#glumica

#serija

'