AKTUELNO

Budući mladenci već počeli sa pripremama za venčanje!

Proslavljeni srpski fudbaler Zvezdan Terzić zakazao je svadbu sina Kostadina, saznaje Pink.rs. Bivši dečko Anastasije Ražnatović zaprosio je lepu Crnogorku Valentinu, a sudbonosno "Da" izgovoriće u junu u jednom prestižnom beogradskom hotelu!

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

- Nesuđeni Cecin zet već neko vreme uživa u ljubavi sa Valentinom pa su svoju vezu odlučili da ozakone. Pripreme za gala venčanje su već počele a budući supružnici ništa ne žele da prepuste slučaju! Lepa Valentina ima izuzetan ukus i verujem da će svadba izgledati poput holivudskih - navodi sagovornika našeg portala koji je insistirao na anonimnosti.

Foto: Instagram.com/konstadin.ter

Kako saznajemo, Valentina je jako uspešna mlada devojka, iz jako dobre porodice, a studije je završila u Londonu. 

Foto: Facebook.com/Valentina Lopačić

Podsetimo, Kostadin Terzić i Anastasija Ražnatović raskinuli su višegodišnju vezu sredinom 2016. godine, što je bilo propraćeno u svim medijima! Od tada se nisu sretali iako su im porodice ostale u prijateljskim odnosima, a svako od njih je krenuo svojim putem i našao novu ljubav.

Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu - rekla je tada Cecina ćerka Anastasija za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

Autor: N.V.

#Anastasija Ražnatović

#Kostadin Terzić

#Valentina Lopičič

#Zvezdan Terzić

'