AKTUELNO

Jedna od najpoznatijih pop pevačica u Jutarnjem programu Pink televizije otkrila je zbog čega se više ne pojavljuje često na malim ekranima.

Pop pevačica Maja Odžaklijevska jutros se u emisiji "Dobro jutro - Jovana i Srđan" pojavila kako bi otpevala novu duetsku pesmu koju je snimila sa Ivanom Aculovom, muzičarem iz Moldavije, a pre toga otkrila je Jovani Joksimović i Srđanu Predojeviću zbog čega retko snima nove pesme.

Foto: TvPink Printscreen

Ništa mi nije interesantno više, malo sam se umorila, iskreno. Godine i godine rada... Bez obzira na to što nisam prisutna u produkcionom smislu, ja sam kao evergrin ostala da živim u narodu, što je mene sasvim zadovoljilo, s obzirom na to da je tržište preplavljeno onim što se meni ne dopada - iskrena je bila Maja, zbog čijeg su se obraćanja zamislili svi u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

- Trudim se, pravim kompromise, ali to, očigledno, nije bilo dovoljno - dodala je ona.

Odžaklijevska je istakla da i dalje postoje kvalitetni izvođači na domaćoj pop sceni, ali da oni više nisu interesantni publici.

Foto: TvPink Printscreen

- Ima tu devojaka koje dobro rade svoj posao, međutim, nema interesovanja publike za takvom vrstom muzike. To je nestalo. Sada je aktuelna muzika koja ne prija mom uhu, mom vaspitanju, mojim muzičkim merilima - završila je Maja.

Pink.rs

#Dobro jutro

#Jovana Joksimović

#Maja Odžaklijevska

#Srđan Predojević

#pevačica

'