AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije od koje strepe poznati.

Novo izdanje “Paparaco lova” ove srede od 22 časa donosi ekskluzivne snimke koji pokazuju šta su poznati radili kada su mislili da ih niko ne gleda. I ove nedelje će vas kroz sve aktuelne priče voditi poznati Pinkovo lice, Ana Pendić Radoš.

Foto: Jelena Simonović

Ekipa emisije “Paparaco lov” bila je na snimanju novogodišnjeg programa TV Pink, na kom su, kao i svake godine, učestvovale najpoznatije i najpopularnije pop i folk zvezde. Tako tako su ove srede akteri jedne od najgledanijih emisija o poznatima Zlata Petrović, Goca Božinovska, Šerif Konjević, Saša Matić, Era Ojdanić, Mitar Mirić, Jana Todorović, Dragan Kojić Keba, Vera Matović, Džej, Sanja Đorđević, Vanesa Šokčić, Mina Kostić, Jami, Miki Mećava, Dragana Mirković, Snežana Đurišić, Aca Lukas, kao i mlađe kolege – Darko Lazić, Aleksandra Mladenović, Ljuba Perućica, Slavica Ćukteraš, Beca Fantastik, Sloba Radanović, Cobe, Rada Manojlović, Luna Đogani, Savo Perović, Jadranka Barjaktarović i još mnogi drugi.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

I dok se činilo da je na sceni sve u redu, najpoznatiji paparaci u Srbiji zabeležile su one momente “iza kamere”. Ko je došao samo u donjem vešu, ko je koga muvao, a ko je besneo što je pevao samo jednu pesmu saznaćete ove srede u emisiji “Paparaco lov”.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od najpopularnijih folk pevačica na ovim prostorima Zorica Brunclik u parilu ove godine postala je baka. Naime, njena ćerka Zlata Aranđelović je sa suprugom Milošem Vujanovićem dobila prvo dete, ćerku Milicu, a Zorica i Kemiš tada nisu mogli da sakriju svoju sreću. Oni su prošle nedelje sa zetom Milošem učestvovali na snimanju Pinkovog novogodišnjeg programa, a zatim je ekipa “Paparaco lova” nastavila da ih prati. Kako se Zorica i Kemiš brinu o unuci, videćete ako sutra od 22 časa budete uz TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je oženila sina, Svetlanu Cecu Ražnatović očekivalo je još jedno slavlje. Naime, folk Zvezda je prošle nedelje proslavila krsnu slavu Svetog Nikolu, a kao i svake godine u svom domu u Ljutice Bogdana ugostila je prijatelje i mnoge poznate ličnosti. Ko se sve pojavio kod Cece na slavi i šta je ona izjavila za beogradske medije, saznaćete u ovonedeljnom “Paparaco lovu”.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Paparaco lov” u sredu 25. decembra od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Paparazzo Lov

#Pinkovo novogodišnje narodno veselje

#RTV Pink

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

#Zorica Brunclik

#emisija

#voditeljka

'