AKTUELNO

Sve se odigralo jako brzo, dok je stajala na semaforu - objašnjava izvor.

Popularna pevčica Katarina Grujić pre dva dana doživela je saobraćajnu nezgoda. Zadnji deo njenog automobila je skoro potpuno uništen, ali na svu sreću, ona je dobro i tvrdi da je još uvek seksi i lepa.

Foto: Pink.rs

Naime, u automobil Katarine Grujić udario je drugi automobil dok je stajala na semaforu. Od siline udarca, pevačica je udarila glavom u prednje staklo, dok je devojka koja je upravljala drugim automobilom prošla bez i jedne povrede.

- Najvažnije je da sam živa i zdrava - rekla je Katarina.

- Sve se odigralo jako brzo, dok je stajala na semaforu, devojka koja je trebalo da stane iza nje išla je većom brzinom i udarila ju je sa zadnje strane, a kako je udarac bio jak, Katarina je udarila glavom u šoferšajbnu - priča izvor i dodaje:

Foto: Printscreen

- Srećom, Kaća nije izgubila svest, ali joj se na glavi stvorio manji hematom. Odmah je pozvala dečka, izašla iz auta i videla da joj je cela zadnja strana automobila slupana.

Nakon udarca, Katarina je imala nesnosne glavobolje, pa je zbog toga provela nekoliko sati u Urgentnom centru gde su doktori isključili sumnju da ima većih povreda.

Autor: Pink.rs

#Katarina Grujić

'