AKTUELNO

Zadrugari zgroženi ponašanjem Dragojevića.

Uvrede koje je Dejan Dragojević uputio Tari Simov su zgrozile sve zadrugare, a ova tema se našla i na večerašnjem repertoaru emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Ovog puta je Dalila Dragojević stala u odbranu svog supruga, te je bez imalo srama vređala manekenku, dok se ona držala veoma dostojanstveno.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene si jedna aljkavuša, prljavuša. Aljkavuša koja spava obučena. Aljkavuša kojoj se kosa raspala. Za mene si sve najgore. Da si bila dobra ne bi te šišali napolju, ne bi ti mamu strpali u zatvor - vređala je Dalila Simovu.
Zla osobo. Samo ću ti to reći. Bedo - uzvratila joj je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica Marković nije mogla ovo nemo da posmatra, a videvši ovoliko gnusnih uvreda i nepristojnog ponašanja prema Simovoj, pevačica je odmah skočila na Dragojevićku.

Jesi li ti siguran da je ona beskućnica? Je l' ti znaš kakva je težina te reči? Ja lično znam da ona nije beskućnik. Je l' ti znaš da joj je majka u zatvoru? Dalila, gde je tvoja majka? - upitala je Zorica Marković Dragojevićku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se izvinjavam Davidovoj mami, ako se protumačilo da sam ja nju opsovala. Nema bolne tačke - rekla je Simova.
Ti si za mene klošarka. Što si se baš smuvala sa njenim (Anđelinim) dečkom. Klošarko mala od 19 godina - uzvratila joj je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Nakon ove rasprave je Dalila prekorila Zoricu što je spomenula njenu majku želeći da na taj način odbrani Taru. Kako je njihov razgovor izgledao pogledajte u narednom snimku.

Autor: D.B.

#Dalila Dragojević

#Tara Simov

#Zorica Marković

'