AKTUELNO

Bili su vredni!

Polako, ali sigurno odbrojavamo poslednje dane 2019. godine, koja je, kako se čini, bila veoma plodonosna za naše zvezde. Naime, portal Pink.rs istraživao je koliko je beba rođeno ove godine, a čiji su roditelji poznate ličnosti i brojka je impozantna!

Pa da počnemo...

JELISAVETA ORAŠANIN I MILOŠ TEODOSIĆ

Naša lepa glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić postali su roditelji 13. februara ove godine, kada je na svet došla njihova naslednica Petra. Ovo je prvo dete ovom paru koji se trude da svoj privatan život drže daleko od očiju javnosti. Devojčica je rođena u Los Anđelesu.

Foto: Printscreen Instagram

LUKA JOVIĆ I ANĐELA MANITAŠEVIĆ

Fudbaler Luka Jović je postao otac 23. februara ove godine, kada je njegova tadašnja izabranica Anđela Manitašević na svet donela dečaka Davida. Iako su dugo godina bili zajedno, nekoliko meseci posle Davidovog rođenja Luka i Anđela su se rastali, a fudbaler je sada u vezi sa manekenkom Sofijom Milošević.

Foto: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

BOJANA BAROVIĆ I NIKOLA ROKVIĆ

Popularni pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović dobili su svoje drugo dete 26. februara. Tada je na svet došao njihov naslednik kom su dali ime Simeon. Par je 2016. godine dobio ćerkicu Leonu.

Foto: Instagram.com

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I FILIP ŽIVOJINOVIĆ

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović postali su roditelji 6. marta ove godine. Tada je na svet došao njihov sin Aleksandar, koji je postao centar sveta ovog mladog para.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

MARKO I MARIJA BULAT

Marko Bulat i njegova supruga Marija dobili su 29. marta svoje drugo dete, sina kome su dali ime Sava. Par je dve godine pre sina dobio i ćerku koja je prevremeno rođena, a Bulat i Marijinu ćerku iz prvog braka smatra svojim detetom.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

ZLATA ARANĐELOVIĆ I MILOŠ VUJANOVIĆ

Zlata Aranđelović, ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, i njen izabranik pevač Miloš Vujanović postali su roditelji 4. aprila ove godine, kada je na svet došla njihova naslednica Milica.

Foto: Instagram.com/goldies.fashion

JOVANA I PEĐA MEDENICA

Peđa Medenica i njegova supruga Jovana ove godine, tačnije 22. maja, postali su po drugi put roditelji kada je na svet došla njihova ćerkica Mila. Par je pre ćerkice dobio sina Dušana.

Foto: Promo

KALINA KOVAČEVIĆ I VLADIMIR REKOVIĆ

Glumica Kalina Kovačević i dr Vladimir Reković su 10. juna ove godine dobili ćerkicu kojoj su dali ime Anika. Glumica je u tom trenutku iz prvog braka već imala ćerkicu Mionu.

Foto: Instagram.com/kalinakovacevic

DARKO LAZIĆ I MARINA GAGIĆ

Pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić su 24. juna ove godine dobili sina Alekseja. Ovo je pevaču prvi sin, a drugo dete, s obzirom na to da je u braku sa pevačicom Anom Sević dobio ćerkicu Lorenu.

Foto: Instagram.com

JOVANA I VLADAN SAVIĆ

Pevač "Magla benda" Vladan Savić i njegova supruga Jovana postali su roditelji 21. jula ove godine, kada je na svet došla njihova ćerkica Anđelija.

Foto: Ljubica Samardžić

TAMARA DRAGIČEVIĆ I PETAR BENČINA

Glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina postali su ove godine roditelji po drugi put, kada je na svet došao njihov sin Lazar. Prinovi u porodici se najviše obradovala njihova ćerkica Staša.

Foto: E-Stock/Masanori Yoshida

ANA IVANOVIĆ I BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER

Nekadašnja teniserka i jedna od najlepših Srpkinja Ana Ivanović porodila se 30. avgusta i na svet donela svoje drugo dete, drugog sina kome su njen suprug Bastijan Švajnštajger dali ime Leon, o čemu je portal Pink.rs prvi pisao.

Foto: Instagram.com/anaivanovic

DANIJELA KARIĆ I IVAN MILEUSNIĆ

Danijela Karić i Ivan Mileusnić su ove godine imali impresivnu svadbu, a samo nekoliko meseci kasnije dobili su i sina! Danijela se porodila 3. septembra, a Ivan i ona su sinu dali ime Maksim.

Foto: Pink.rs

SANDRA OBRADOVIĆ

Manekenka i bivša učesnica rijalitija "Farma" Sandra Obradović donela je na svet sina Andreja 5. oktobra ove godine. Ona je sve vreme tokom trudnoće skrivala ko je otac njenog deteta, a Pink.rs je prvi objavio fotografiju čoveka za kog se pretpostavlja da je tata malog Andreja.

Foto: Privatna arhiva

ACA ŽIVANOVIĆ I NJEGOVA VERENICA IVANA

Pinkova zvezda Aca Živanović i njegova verenica Ivana dobili su svoje prvo dete 7. oktobra ove godine. Pevač i njegova lepša polovina odlučili su da sinu daju ime Mateja.

Foto: Instagram.com/acazivanovic_official

ALEKSANDRA I BOJAN VASKOVIĆ

Frontmen "Lexington benda" Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra postali su po drugi put roditelji 13. novembra ove godine, kada je na svet došao njihov sin Mihajlo. Očekivano, prinovi se u porodici najviše obradovala njihova četvorogodišnja ćerkica Anđelina.

Foto: Bojan Vuković

NIKOLINA KOVAČ I SAŠA KAPOR

Muzički par Nikolina Kovač i Saša Kapor postali su po drugi put roditelji ove godine i to 26. novembra. Tada je na svet došla njihova ćerkica Nikoleta, a ono što je zanimljivo jeste da se za pevačicinu trudnoću nije znalo dok ona nije ušla u šesti mesec. U maju 2013. godine par je dobio sina Nikolaja.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

MARIJA LAZIĆ I VUK ŽIVKOVIĆ

Voditeljka Marija Lazić Živković i njen suprug Vuk postali su roditelji devojčice 4. decembra ove godine. Oni su odlučili da budu jedinstveni, pa su ćerkici dali ime Valeria.

Foto: Instagram.com

VLADA VUKSANOVIĆ I DOHIANA

Maneken Vlada Vuksanović i njegova izabranica, lepa Latinoamerikanka Dohiana postali su roditelji 11. decembra kada je na svet došla njihova ćerkica Valentina. Inače, njih dvoje su sudbonosno "da" izgovorili u oktobru ove godine.

Foto: Instagram.com/vladavuks

SANJA DŽAJIĆ I VLADIMIR VRANJEŠ

Sanja Džajić, ćerka Zvezdine zvezde Dragana Džajića, porodila se 12. decembra ove godine, kada je na svet došao Ognjen. Sanja sa svojim izabranikom već ima jednog sina, Luku, koji je miljenik cele porodice.

Foto: Pink.rs

DRAGANA DŽAJIĆ I MILOŠ IVANOVIĆ

Samo četiri dana pošto se njena sestra Sanja porodila, i druga ćerka Dragana Džajića, Dragana, postala je majka! Njen suprug Miloš Ivanović, inače rođeni brat teniserke Ane Ivanović, i ona su dobili sina kome su dali ime Vid. Dragana je pri izlasku iz porodilišta rekla da se oseća sjajno, te da sa sestrom već razmenjuje iskustva i priča o majčinstvu.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: N. Vujčić

#2019

#Aleksandra Prijović

#Bojana Barović

#Darko Lazić

#Dragana Džajić

#Luka Jović

#bejbi bum

'