AKTUELNO

Imao je o njemu da kaže samo ovo.

Mensur Ajdarpašić, takmičar koji se u subotu uselio na velelepno imanje u Šimanovcima i postao zvanični učesnik treće sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, napravio je odmah pravu pometnju, kako među zadrugarima, tako i kod milionskog auditorijuma koji svakodnevno prati dešavanja u “Zadruzi 3”.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim zbog sukoba sa Vladimirom Tomovićem, Mensur je isplivao u prvi plan i kada je iskazao simpatije prema Mini Vrbaški, zbog čega je ušao u sukob sa njom, jer je smrtno zaljubljena u njegovog sugrađanina i komšiju Tomovića. Većina javnosti i pevačica Zorica Marković, koja je zajedno sa njim ušla u Belu kuću, smatraju da se njemu pak sviđa Iva Grgurić, koju je naveo za jednu od dve najlepše zadrugarke i u čijem prisustvu često pocrveni.

Ekipa portala Pink.rs želela je da sazna nešto više o novom takmičaru, a listajući njegov Instagram profil, naišli smo na fotografiju sa jednim od najpoznatijih imena sa naše domaće scene, Dejanom Milićevićem. Mensur se na samom ulasku predstavio zadrugarima kao kik bokser, fitness trener i model, pa smo mi stupili u kontakt sa čuvenim fotografom, koji nam je rekao svoje mišljenje o Ajdarpašiću.

Foto: Printscreen YouTube/Gold Music Production

Inače, oni su sarađivali na spotu za pesmu “Ne brini”, koju izvodi pevač Rajo. Na pitanje da li želi da da izjavu o Mensuru i malo ga bolje približi gledaocima “Zadruge 3”, kao i čitaocima portala Pink.rs, Dejan nam je poslao link koji vodi ka spotu za ovu pesmu i dao kratak komentar.

Evo linka gde se odlično vidi gluma. Ako pogledate spot, videćete da glumi kao da je završio Akademiju – prokomentarisao je čuveni fotograf.

Foto: Andrej Nihil

Podsetimo, Vladimir je sinoć u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" optužio Mensura da je glumac i da se ne ponašata tako van rijalitija, a vest o tome možete pročitati u nastavku.

Autor: M. P.

#Mensur Ajdarpašić

'