AKTUELNO

Ne može to da razume!

Sanja Marinković je u ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin In" ugostila pevačice Nadu Topčagić i Tijanu Bogićević, pevača Slobu Radanovića, voditelja Ognjena Amidžića, glumca Svetislava Buleta Goncića i zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je tema emisije bila "Ide Nova godina, a kod mene sve po starom", ljubav je uvek nezaobilazna, pa su tako Sanjini gosti komentarisali kako je mladima teško da pronađu ljubav, te da su sada neke druge vrednosti na snazi. Voditelj Ognjen Amidžić imao je najglasnije mišljenje na ovu temu, a sa njegovim izlaganjem su se složili i ostali gosti.

Ljudi se danas upoznaju preko društvenih mreža, vide se i smuvaju se. Mislim, ne znaš sa kim imaš posla, ne da je to mačka u džaku, nego možeš da se ubiješ sutra, možda nosi neku bolest... Meni je to strašno, mnogo mi je žao mlađih generacija, Instagram je postao kao izlog, vidi kako sam se napucao, ovo, ono, ne znaš ni da li je normalan niti bilo šta - ispričao je Ognjen, koji je bio vidno iznerviran.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.

#Magazin In

#Ognjen Amidžić

'