AKTUELNO

Zlata je na svakom snimanju uz majku, pa ne može da ne reaguje na dešavanja na crvenim stolicama.

Zlata Aranđelović, ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, privlači veliku pažnju otkad se pojavila u spotu svoje majke za duetsku pesmu "Da mogu da te vratim" sa Dženanom Lončarevićem, ali i zbog toga što je zaslužna za pevačicine odevne kombinacije koje nosi u Pinkovim zvezdama. Atraktivna plavuša se ne bavi estradnim poslom nego je odlučila da bude modna blogerka, jer ju je moda oduvek zanimala.

- Koliko god zvučalo kao kliše, modu volim još od malih nogu. Sve je počelo sa lutkicama, seckanjem stvarčica, crtanjem. A kada sam dovoljno stasala da mogu da ulepšavam sebe i drugarice shvatila sam da je to nešto čime bih volela da se bavim.

Imaš li modne uzore, ko su oni?

- Naravno da imam, Mark Džejkobs i Ana Delo Ruso. U današnje vreme kada svi liče jedni na druge lepo je videti nešto drugačije. Devojke, ne morate sve da budete "kopi-pejst". Uživajte u čarima mode, jer je danas sve dozvoljeno i dostupno.

Zorica je oduvek važila za osobu koja je svojim imidžom odskakala od drugih, a ti si svojom kreativnošću dodatno začinila njen izgled – odakle ti ideje za stajlinge koje iz nedelje u nedelju viđamo u Pinkovim zvezdama?

- Bitno je da napomenem da je moja mama neko ko može da iznese skoro sve stilove i ne plaši se da bude drugačija. Za mene je ona, kao što uvek kažem, "bezvremensko biće" i ne bi svaka žena mogla to da iznese, zbog toga me ona na ovaj način inspiriše. To je scena i na njoj je sve dozvoljeno. Više volim da se nešto pamti nego da prođe neprimećeno. Naravno da se uvek ne složimo oko svega, a ja znam kada moram da popustim. Mama je mama.

Ti si skoro svake nedelje tamo sa majkom – kako provodiš vreme dok ona ocenjuje kandidate?

- Kao i svakom mom kolegi, nama je posao da budemo uz osobu za koju radimo. Tu sam da uvek vidim da li je sve na svom mestu, ako treba nešto da se doda ili izmeni, da vodim računa o celokupnom izgledu.

Neke epizode su bile posebno napete i stresne za Zoricu, pa se ona u jednoj prilici i rasplakala – kako si ti reagovala na to?

- Takve stvari me uvek pogode, ne volim nepravdu.

Zorica je poznata kao neko ko svim kandidatima pristupa kao majka i daje im savete koji će im pomoći u daljoj karijeri – koji je najbolji savet koji si ti dobila od nje?

- Od svoje majke sam dobila mnogo saveta u životu, zato ne bih znala koji konkretno da izdvojim. Moja majka uvek ide srcem, i zato će dati iskren i konstruktivan savet, ali im nikada nece lomiti krila. Nažalost, nisu svi takvi.

Pojavila si se u njenom spotu koji je urađen za duet sa Dženanom Lončarevićem – kako ti se dopalo to iskustvo, da li bi volela da se pojaviš u još nekom spotu?

- Za mene je prvenstveno bila velika čast što sam učestvovala u ovakvom projektu, sa takvim imenima i umetnicima. Osim što sam glumila, takođe sam i stilizovala sve u spotu. Iskreno, nisam znala da mi gluma ide od ruke do tog momenta, tako da što da ne, rado bih ponovila ovo iskustvo.

Da li si ikada razmišljala da se baviš pevanjem?

- Ajoj, ja kada zapevam, sva stakla popucaju, baš volim da pevam, samo me je jako teško slušati.

Kakvi su tvoji planovi za budućnost?

- Trenutno sam usredsređena na mamine predstojeće turneje i snimanja, a i moja sestra Miljana je takođe pokrenula liniju nakita, pa se trudim da joj pomognem sto vise mogu. Planiram da završim skolu i za profesionalnog šminkera, jer je to još jedna strast koju imam pored mode.

Autor: V. Tanacković

#Majka

#Zlata Aranđelović

#Zorica Brunclik

#pevačica

#ćerka

'