AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serije koja je osvojila sve generacije!

Jedanaesta epizoda serije “Preživeti Beograd” večeras na TV Pink doneće neočekivane obrte – napeti odnosi među našim glavnim junacima će eskalirati do neslućenih granica kada se svi nađu na istom mestu.

Kokijeva studentska organizacija priprema veliku žurku na poznatom beogradskom splavu. Zahvaljujući protestima koje je organizovao nekoliko dana ranije, Koki je postao Gorunov bliski saradnik u njegovim mutnim poslovima i zauzvrat dobio pravo da koristi blagodeti Gorunovih poslovnih kombinacija.

Uzbuđenje pred žurku raste – Nevena i Ružica, srećne jer im je konačno krenulo u Beogradu, euforično završavaju poslednje pripreme i sedaju u Gagijev taksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Na splavu se okuplja društvo. Tu su svi, od portira Voje, preko Vite, do Žankovih prijatelja Sonje i Džonija. Na Nevenin poziv, dolazi i Siniša, asistent sa fakulteta, koji joj je pomogao u nevolji.

Baš mi je drago da si došao – rekla je Nevena.
I meni – odgovorio je Siniša, koji očigledno gaji simpatije prema njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, problem nastaje kad se pojavi i Stevan, Nevenin bivši momak.

Ko ti je ovaj, je l' to onaj što te smarao kod faksa? – bio je besan Stevan kad je video da su se Nevena i Siniša osamili.
Ako je neko smarao, druže, to si onda ti – odbrusio mu je Siniša.

Foto: TV Pink Printscreen

Žanko i dalje pokušava da sazna ko je ukrao novac njegovog oca. Kad Sonja nesmotreno u razgovoru otkrije da zna o kojoj se sumi radi, biće jasno da su ona i Džoni umešani u to.

Vidim poznata ti je cifra, koliko fali – suočio se Žanko sa Sonjom.
Džoni mi je rekao – pokušala je da se opravda Sonja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se na sve to doda netrpeljivost između Sonje i Ružice, nastaje problem.

Alo, u čemu je tvoj problem? – pitala je Sonja Ružicu.
Nemam ja problem s tobom nego Žanko. Od kad ste mu zdipili pare vas dvoje – odgovorila joj je Ružica.

Foto: TV Pink Printscreen

Raznolika galerija likova na jednom mestu, uz malo alkohola i mnogo emocija, dovešće atmosferu do usijanja i nastaće opšti haos.

Da li su Sonja i Džoni zaista krivi za krađu, da li će Žanko stati u Ružičinu odbranu i da li će Nevena uspeti da smiri situaciju između Stevana i Siniše, saznaćete u 11. epizodi serije “Preživeti Beograd” večeras od 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#preživeti beograd

#serija

'