AKTUELNO

Ponosna mama.

Mira Škorić u oktobru obeležila je 30 godina uspešne karijere. Ovaj spektakl zahtevao je dugu pripremu, a kako kaže, njenu haljinu koju je kreirao Bata Spasojević su mnogi pokušali da iskopiraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam samo odakle im ideja da pokušaju da iskopiraju nešto što je toliko bilo autentično - rekla je Mira u emisiji "Premijera".

Domaća javnost malo detalja zna o njenom prijateljstvu sa kolegom Željkom Bebekom. Iako imaju zajednički duet, malo ko je očekivao da će se njih dvoje popeti zajedno na binu u Sava Centru i ukrstiti glasove.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ja nisam planirala goste... Mislim, realno... Tako je zamišljen koncert da ja prepevam svoje pesme. Kada su me pozvali Ružica i Željko, oni su me pozvali da me ispoštuju kao prijatelja. Mi se znamo 20 godina. Taj duet je jako lepo prošao. Mi smo puno nastupali i meni je velika čast što sam snimila pesmu sa jednom takvom veličinom - govori Mira Škorić.

Ćerka Milica krenula je očevim stopama. Ona je na završnoj godini Medicinskog fakulteta u Beogradu, a svojoj majci Miri aplaudirala je na koncertu iz prvog reda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je morala da prisustvuje koncertu. To je realno, ali Milica je neko ko apsolutno ne voli medije. Ona se odlučila za neki svoj put i neki svoj životni pravac, a to su ozbiljne studije, medicina - rekla je Mira.

Publici dugo nije poklonila novu pesmu, ali će to učiniti već u prvim danima 2020. godine, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati ceo prilog iz emisije "Premijera.

Autor: S. K.

#Mira Škorić

'