AKTUELNO

Bila je jako srećna što ga vidi!

Televizija Pink tradicionalno je snimala novogodišnji program ove nedelje, koji će gledaoci najgledanije komercijalne televizije gledati u noći dočeka Nove godine, 31, decembra. Mnoge estradne zvezde zabaviće goste te noći svojim pesmama, a u pauzama snimanja, oni su rado odgovarali na pitanja sedme sile i pozirali fotografima. Dragana Mirković definitivno je bila jedna od onih koja je privukla veliku pažnju i interesovanje, a ona je doživela i prijatno iznenađenje na sceni.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Naime, dok je davala intervju, Dragani je prišao Aleksa Savić, Pinkova zvezda i bivši zadrugar, koji je u pomenutom takmičenju učestvovao u trećoj sezoni, baš kada je i ova pevačica bila jedna od članica žirija. On je bio jedan od njenih favorita, a kada ga je ugledala, Dragana se veoma obradovala.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Ej, ćao! Pa gde si ti?! Ja sam te videla, rekla sam "Ovo je moje dete, ja moram da mu se javim" (smeh) - rekla je Dragana.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Ona je odmah upitala Aleksu šta mu se dešava u životu, a on joj je otkrio da je snimio novu pesmu i spot koji će uskoro ugledati svetlost dana, što je nju oduševilo.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Aleksa Savić

#Dragana Mirković

'