AKTUELNO

Vladimir tvrdi da Stanija ne bi poljuljala njegovu vezu sa Draganom.

"Kada bi sada ušla Stanija, a ti započeo vezu sa Draganom, kako bi se ti snašao u toj situaciji, jer znamo da Staniju nisi preboleo?" - dobio je ovo pitanje noćas Vladimir Tomović. Inače, ovaj ukućanin bio je u vezi sa Stanijom Dobrojević tokom druge sezone "Zadruge", a oni su raskinuli nakon mnogobrojnih turbulentnih situacija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema šta da se snalazim... Ako bi bio u vezi sa Draganom, bio bih sa Draganom. Nema šanse da bi nas poljuljala. Ako bih bio u ozbiljnoj vezi, ne postoji žena koja bi to mogla da poljulja. Niti Staniju više zanima Vladimir Tomović, niti Vladimira Stanija. Neka bude samo srećna, neka uživa i neka se ostvari kao majka - rekao je Tomović.

Foto: Pink.rs

Mislim da mu je to ostalo urezano. Stanija i ja smo se ovde družile. Znate da smo bile bliske. Imale smo konflikt, to smo sve rešile u emisiji "Narod pita". Mislim da bi ona uspela da poljulja. On je u svakoj priči malo, malo pa spominje - izjavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

O vezi Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića možemo da govorimo Nikola Bokun i ja. Njihova veza je počela iz zadatka. Napolju ne znam šta je bilo, jasno je stavila Stanija do znanja da ju je Vladimir razočarao. Mislim da oni još nisu rasčistili šta su imali, ali je Vladimir bio i te kako korektan. On je ovde poredio ostale zadrugarke i rekao da je Stanija dama. Stanija je tu vezu sahranila ovde u jezeru, kada je bacila krstić. Stanija je iz inata ušla u vezu sa Markom. Sve te veze Stanijine su jako čudne - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'