AKTUELNO

Neće da ćuti.

Marko Miljković je kod voditelja Ognjena Amidžića pričao o raskidu veze sa Lunom Đogani. U emisiji "Amidži šou" Miljković rekao kako je stavio tačku na ljubav sa Lunom i da se nikada neće pomiriti.

Foto: E-Stock/Momir Ćubrilović, Jelena Simonović, E-Stock

Posle nekoliko minuta od ove izjave, Marko je rekao da su mu stigle mnogobrojne poruke od strane fanova koji su negativno komentarisali sve ono što je rekao. Miljković je zatim svima koji se ne slažu sa njegovim mišljenjem, rešio da odgovori javno.

Krenuli su da rešetaju. Samo vi rešetajte. Uglavnom mi govore da sam ja bio sa njom (Lunom) iz koristi. Slobodno. To je njihova volja - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je uživo u programu otkrio i na koji su se način Luna i on rastali, a onda se dotakao i svoje porodice. Miljković je istakao kako je Đoganijeva uvek dobrodošla u njegovu porodicu i da Lunu njegova majka i dalje obožava.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirno smo se razišli. Dogovorom. Njoj se ne sviđaju neke stvari kod mene, meni se ne sviđaju neke stvari kod nje. Stvorili smo ljubav u veštačkim uslovima. Nismo imali pažnje, poverenja i sve te stvari koje idu uz ljubav. Nije ništa razlog. Uplitali su i moju porodicu, treba da ih bude sramota. Ne pravite gluposti. Luna je i te kako dobrodošla u moju porodicu. Moja mama i dalje nju obožava. Šta da radim, navikao sam ja na to. U ''Zadruzi'' su pričali sve i svašta, tek će sada da pričaju - dodao je Miljković.

Autor: S.K.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'