AKTUELNO

Glumica se izlanula, a blogerka očigledno nij eželela da se to zna.

Glumica Lidija Vukićević, koja je prvi put došla u emisiju "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, pričala je s voditeljem o seriji "Bolji život" i ulozi Violete po kojoj je ostala upamćena.

- Mnogo sam kafa skuvala u seriji, to se ne može izbrojati. Drago mi je što se i danas gleda, jer to što se reprizira znači da ljudi vole da je gledaju. Sve što uradim poredi se sa Violetom, što je lepo, ali to nije jedina uloga koju sam ja imala - rekla je Lidija.

Kad ju je Ognjen pitao kako se slaže sa sinovima, Lidija je morala da pomene i da je Zorana Jovanović, koja je sa njom bila gost u emisiji, bila u vezi sa njenim sinom.

Foto: TvPink Printscreen

- Zorana je drugarica mog sina, a nekad su bili i nešto više i meni je to jako drago, a pošto su oni pametna deca, oni su ostali prijatelji. Kako sam je videla u mojoj kući, mi smo postale najbolje prijateljice. Ona mi je jednom nešto lajkovala i mislim da su to mnogi videli i zapratili me i ona mi je veoma draga - ispričala je Lidija.

Tada je iz Zorana kratko prokomentarisala glumičine reči, ali je bilo vidno da joj nije bilo prijatno.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja nju mnogo volim i mnogo mi je drago što ima ovakvo mišljenje o meni. Sad sam se malo i zacrvenela - rekla je Zorana.

Autor: V. T.

#Lidija Vukićević

#Ognjen Amidžić

#Zorana Jovanović Zoranah

'