AKTUELNO

Bez dlake na jeziku progovorila o svemu.

Vesna i Đole Đogani važe za jedan od najskladnijih estradnih parova, a ljubav prema poslu je pomogla da se dodatno zbliže.

Pevačica priznaje da ima muža za poželeti, te da je on i, pored toga što je ljubomoran, mnogo mazi i pazi, ali i pomaže oko vaspitanja dece. Pevačica je istakla da je vremenom u svom poslu sve bolja, a da joj veliku podršku u svemu.

Foto: Pink.rs

Oboje smo dosta ljubomorni. Ko kaže da nije ljubomoran, taj laže. Oboje se proveravamo. Ja imam poverenja u njega, ali ga ipak proveravam - rekla je Vesna, pa objasnila kako proverava svog supruga.
View this post on Instagram

#djogani

A post shared by Đorđe Vesna Đogani (@vesnadjogani1) on

A ne, neka otkrije Đole nama. On je kao inspektor, zna sve. Imamo pristup socijalnim mrežama, kao i šiframa telefona. Meni muškarci ne šalju ružne poruke. Mene i njega na nastupima gledaju poželjno. Zamislite da počnemo da se svađamo na bini što nas je neko pogledao - objasnila je ona.

Budući da su se ostvarili na polju roditeljstva, Vesna otkriva kako su se podelili oko vaspitanja dece.

Sada smo se podelili. Raspored je nikad gori. Sin Adriano je u pubertetu, osetila sam da je doskoro mene slušao, ali sada me više ništa ne sluša. Ja ništa ne znam i kaže mi da sam glupa, ali tata sve zna, tatu sluša i tata mu je idol. I mislim da tako treba da bude. Đole sada deli savete sinu, a ja se bavim ćerkom - istakla je ona.

Mnogo se pričalo o izjavama Anabele Bukve na vaš račun, kako nju komentarišeš?

Nju ne želim da komentarišem i bukvalno sve što se tiče rijalitija. To nije moja tema - rekla je Vesna Đogani.

Foto: Andrej Nihil

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Vesna Đogani

'