AKTUELNO

Zbog najdražih se povukla iz javnosti.

Pevačica Jelena Kostov zapostavila je karijeru prošle godine, zbog porodičnih obaveza. U razgovoru sa novinarima pevačica je pričala o svom nasledniku, ali i otkrila da li planira da se ponovo ostvari u ulozi majke.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sada najslađi, počinje da priča, po ceo dan grli i ljubi majku. Možete samo da zamislite koliko je to ljubavi i lepote u našim životima - pričala je pevačica o svom sinu i dodala da je njegova prva reč bila "tata": Htela sam da vas slažem, pa da kažem da je rekao "mama", ali ne ide. Tata je njegov idol. On je mali tata. Ponašanje, karakter i izgled, apsolutno je isti otac. Jako sam srećna zbog toga - dodala je Jelena.

Foto: Promo

Jelena Kostov je ispričala i kako se osećala kada je bila prvi put trudna i priznala da je tada želela da dobije ćerkicu. Pevačica je zatim progovorila i o drugom detetu i rekla kako bi ovoga puta volela da postane mama još jednog sina.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Pa volela bih, zaista. Kada vidim koliko je Milija mene promenio i kada vidim koliko je lepote, sreće i ljubavi uneo u moj život, mnogo mi je žao što se ranije nisam ostvarila kao majka. Kada sam prvi put bila u drugom stanju, ja sam toliko želela devojčicu, ali onda se rodio mali zvrk i shvatila sam koliko sam srećna što sam dobila sina. Sada bih opet volela da dobijem sina, još jednog dečaka, ali tata bi voleo devojčicu - rekla je pevačica.

Autor: Pink.rs

#Jelena Kostov

'