AKTUELNO

Ponosna je na sve što je postigla.

Melina Džinović, priznata kreatorka kako kod nas, tako i u svetu, bila je danas gošća voditelja Ognjena Nestorovića i Tijane Price u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a povod njenog gostovanja bilo je to što je ostvarila veliki uspeh u Americi.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, ona je učestvovala u jednom veoma popularnom rijaliti programu koji se emituje na MTV-ju, a vezan je za modu.

Lepo mi ide (smeh). MTV je televizija koja je svima nama oduvek u pameti i ja kada sam dobila ponudu, samo sam čula MTV. Te devojke su takve da to mogu da iznesu, a na kraju je cela emisija bila posvećena mojoj kolekciji i održana je revija u toj kući gde se sve snima, sve je bilo pravo. Pripreme su trajale dva dana, snimanje takođe. Ja se bojim kamera, a opet je to gluma, nisam mislila da ću moći da odradim dobro, još je to i na engleskom, ogromna ekipa, ali je i organizacija nešto što nikad nisam videla. Ja sam to prvo odbila, a kad me je Haris nagovorio, odmah su krenule pripreme - rekla je Melina i dodala:

Foto: Kobra

Ja nisam nikome pričala o tome. Zna Haris, moja sestra, tim sa kojim radim. Ja ne volim da govorim stvari unapred, može se desiti milion situacija, ako mi nije prijatno, ja neke stvari i ne radim. Ovim sam prezadovoljna. Jedva čekam da se emituje i da vidim to.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Melina Džinović

#Premijera-Vikend specijal

'