AKTUELNO

Pitanje je samo moje zrelosti da obezbedim to dete, jer sam ja još uvek taj koji se igra - kazao je Stanković.

Popularni pevač i nekadašnji član žirija ''Pinkove zvezdice'', Milan Stanković u emsiji ''Premijera Vikend Specijal'' predstavio je premijerno numeru ''Ego'' i odlučio da ponovo stane ispred sedme sile.

Foto: TvPink Printscreen

- Mislim da se sve poklopilo i muzika i stil i naziv pesme i moj karakter. Još više ljudi je prepoznalo šta želim da kažem i kako volim da se igram - objasnio je Milan u emisiji ''Premijera''.

Velika prašina podigla se u toku najave spota jer je Stanković uhvaćen u zagrljaju zgodne manekenke. Međutim, njihov odnos bio je strogo poslovan, a pevač otkiva da mu je ona izuzetno prijala.

- Odabrali smo devojku koja mi odgovara po senzibilitetu i mogli smo da se ponašamo onako kako treba. Spot je uspeo. Da smo našli samo neke lepe stistkinje, ne bi bio ovako dobar - objašnjava Milan.

Na pitanje da li će uskoro stati na ludi kamen i ostvariti se u ulozi roditelja, Milan je iznenadio sve.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Još uvek ne brak, a tata mogu da budem sutra. Pitanje je samo moje zrelosti da obezbedim to dete, jer sam ja još uvek taj koji se igra - kazao je Stanković u ''Premijeri''.

Ukoliko ste propustili današnju epizodu emisije ''Premijera'', pogledajte je na zvaničnom kanalu na sajtu Jutjub, ali i u repriznom terminu posle ponoći na televiziji Pink.

Autor: B. R.

#Milan Stanković

'