AKTUELNO

Đoganijeva se oglasila nakon mnogobrojnih spekulacija.

Vest da su Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli, a o čemu je portal Pink.rs prvi pisao, odjeknula je regionom kao bomba. Pobednica "Zadruge 2" i njen bivši dečko, koji je osvojio drugo mesto u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija, izazivali su pažnju javnosti svojim odnosom još od "Zadruge 1", kada su se približili nakon što su Luna i Sloba Radanović raskinuli.

Milionski auditorijum koji je svakodnevno pratio dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima imao je priliku da prati ljubav Marka i Lune od proslave Srpske Nove godine, ali i njihove česte svađe, koje su se dešavale do samog superfinala "Zadruge 2".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Mnogi su se šokirali kada su se njih dvoje pomirili i to javno rekli u emisiji "Zadruga - narod pita", koju je vodio voditelj Milan Milošević, a još veći šok izazvala je vest o njihovom raskidu. Spekulisalo se da je razlog njihovog raskida novac, ali Đoganijeva je odlučila da stane na put glasinama i obratila se javnosti, rekavši da to nije slučaj.

Foto: Pink.rs

Moram da se oglasim povodom pisanja o Markovom i mom raskidu. Nismo raskinuli zbog nedostatka novca. U našoj ljubavi novac nikada nije bio presudan. Raskid nema veze sa manjkom ljubavi, novca ili sličnog, jednostavno smo odlučili da je tako bolje - istakla je Đoganijeva.

Njihovi fanovi se i dalje nadaju da će se oni ipak pomiriti, a da li će tako i biti, ostaje da vidimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'