AKTUELNO

Na starim fotkama malo ko bi je u prvi mah prepoznao!

Bivša modelsica Dragana Mitar trenutno je jedna od najkontroverznijih učesnica "Zadruge"! Uprkos tome što je još uvek zvanično u braku sa Sinišom Dragutinovićem, atraktivna zadrugarka pomutila je razum takođe oženjenom Edisu Fetiću iz Novog Pazara, koji je zbog ljubavi prema njoj ušao u rijaliti. S druge strane, na njene zavodničke sposobnosti nije ostao imun ni Crnogorac Vladimir Tomović, sa kojim je Dragana u više navrata imala strastvene akcije daleko od Edovih očiju, uprkos tome što mu je nekoliko puta do sada stavila do znanja da će prekinuti "igru" s Tomovićem.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević, Pink.rs

I jedan i drugi, očigledno, ne mogu da ostanu imuni na njen šarm, lepotu i zavodničke sposobnosti, te joj olako prelaze preko mnogobrojnih "izleta" i akcija s onim drugim. Draganu su, čim je kročila u Belu kuću, muškarci proglasili jednom od najlepših cimerki, a nekada, pre pet i više godina, izgledala je potpuno drugačije - toliko da je na nekim starim fotografijama neprepoznatljiva.

Svako ko je video Draganine fotke od pre nekoliko godina jasno mu je da je bivša modelsica dosta radila na svom licu, koje je brojnim estetskim intervencijama i tretmanima promenila, a takođe često je eksperimentisala i sa svojim frizurama.

I način odevanja joj je bio prilično drugačiji - pre nekoliko godina nismo je mogli videti u skupim, brendiranim krpicama na koje danas najčešće troši novac i sastavni su deo njenog stajlinga.

Da li sada izgleda lepše nego ranije ili je situacija obrnuta, prosudite sami.

Autor: Pink.rs

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

#Vladimir Tomović

#Zadruga

'