AKTUELNO

Teme razgovora će pored onih o najlepšim noćima u životu biti i saveti seksologa i psihologa koji će otvoreno pričati o svim problemima koji uglavnom krijemo jedni od drugih.

Večeras će gledaoci Televizije Pink imati priliku da prate još jednu emisiju u okviru noćnog programa.

U novoj autorskoj emisiji Sanje Marinković ''Pepeljuge'' koja će biti emitovana svakog ponedeljka od 23:30 na TV Pink po jedna dama sa domaće javne scene ugostiće najintrigantnije poznate ličnosti sa kojima će razgovarati o različitim zanimljivim temama koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Printscreen

Večeras će na kratko promeniti profesiju i oprobati se u ulozi voditeljke atraktivna pevačica Sandra Prodanović Afrika koja će ugostiti koleginicu Slađu Alegro i voditelja i glumca Dragana Marinkovića Macu. Slađa i Maca će se u studiju pojaviti sa svojim prijateljima, a Sandra će sa njima razgovarati o mnogim provokativnim temama.

Foto: Printscreen Youtube

Teme razgovora u studiju će pored priče o najlepšim noćima u životu, o osećaju Pepeljuge od koga pati većina devojaka danas, biti i saveti seksologa i psihologa, koji će otvoreno pričati o svim problemima koji uglavnom krijemo jedni od drugih - nezainteresovanost muževa za seksulani odnos, zašto žene varaju, voajerizam i mnoge druge stvari.

Dok teku razgovori u studiju i uključenja gledalaca, novinari reporteri će se u rubrici "Gde si pošla, gde si došla" uključivati iz domova poznatih. Naše javne ličnosti mogu tako da očekuju da im oko ponoći zazvoni ekipa TV Pink i da ih reporter iznenadi i prekine dok prostiru veš, kuvaju ručak za sutra ili sa prijateljima uživaju u vinu i hrani. Reporteri će i u rubrici "Dok noću vozim, ulice prolazim.." biti suvozači u noćnoj vožnji Beogradom mnogim poznatim damama i proveriti koju muziku slušaju u kolima, gde najviše i sa kim vole da provode noć, ko im nedostaje dok noću voze praznim ulicama i slušaju balade.

Foto: Printscreen

Ne propustite emisiju "Pepeljuge", večeras od 23:20h, koja će vam sasvim sigurno zaokupiti pažnju.

Autor: M. Đurović

#Pepeljuge

#Sanja Marinković

#emisija

'