AKTUELNO

Uplašili su se za njega!

Miroslav Ilić je juče u centru "Sava" održao koncert, a kako se navodi, u jednom trenutku mu je pozlilo! Kada je sišao sa scene, Ilić se požalio da mu nije dobro, zbog čega su ga smestili u bekstejdž, ali nakon deset minuta bilo mu je bolje.

Foto: E-Stock/Stefan Filipović

- U trenutku je prebledeo i požalio se da mu je loše. Delovalo je kao da će se srušiti, ali srećom, jedan dečko iz organizacije je pritrčao i doneo mu vodu. Miroslav se malo osvežio, a potom su ga smestili na stolicu u bekstejdžu, gde ga je čekala supruga Gordana. Ona se baš uplašila kad ga je videla takvog. Međutim, u roku od deset minuta Miroslavu je bilo bolje, došao je sebi. Rekao je da mu nije ništa, da se samo preforsirao i da je bilo zagušljivo jer je dvorana bila prepuna i bilo je baš toplo - kaže izvor koji se zatekao na koncertu. Prema njegovim rečima, Ilić je pred kraj koncerta osećao slabost i napetost, ali je uspeo da održi nastup do kraja kao pravi profesionalac.

- Primetilo se da nešto nije u redu. Ovo mu se inače prvi put desilo, jer čovek inače puca od zdravlja. Nikada se nije požalio na neke bolove ili slično. Njegovi bližnji su se uplašili, ali srećom, na kraju nije bilo razloga za strah - kaže izvor.

Foto: Andrej Nihil

Autor: Pink.rs

#Miroslav Ilić

'