AKTUELNO

I dalje se divi njenom talentu o kojem ima samo reči hvale!

Godinama unazad, otkako je zasijala i trijumfovala u "Pinkovim zvezdama", priča se o vokalu, lepoti i talentu mlade pevačice Indire Beriše. Svojim glasom uspela je da razoruža sve i pridobije simpatije i komplimente brojnih popularnih pevača i muzičkih znalaca, a neko ko ju je uvek javno bodrio i podržavao jeste Adil Maksutović, čije je pesme često izvodila.

Foto: Pink.rs

Adil je izrazio želju da mu baš Indira bude gošća na drugom po redu koncertu u "Sava" centru, gde je sa njom otpevao duetsku pesmu "Ne spominji ljubav", koju je inače snimio s Marijom Šerifović.

Foto: Instagram.com/adilmaksutović

Svojom interpretacijom Indira je raspametila sve prisutne, koji su je pozdravili gromoglasnim aplauzom, ali i domaćina večeri, koji je sada sabrao utiske.

Indira Beriša... Toliko vanserijske muzikalnosti u tako mladoj devojci... Pitam se, kako li ćeš tek pevati sa 30... Znaš bukvalno sve tajne našeg zanata. Svu sreću ti želim sa novim pesmama... Pa da se za koju godinu vidimo i na tvojim koncertima. Uvek ćeš imati moju podršku - obećao je Adil, a nema sumnje da mladoj pevačici, koja je na početku zasigurno blistave karijere, ove reči mnogo znače.

Autor: Pink.rs

#Adil Maksutović

#Indira Beriša

'